fbpx

Banchiza Urbană: 15 – 21 octombrie în București

Filme, expoziții sau… bărbați? Dacă veți parcurge agenda acestei săptămâni, veți înțelege că suntem puși, ca de obicei, în încurcătura alegerii.

Luni: Henriette Delavrancea Gibory și Horia Creangă

În cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură, va avea loc la TNB vernisajul expoziției „Henriette Delavrancea Gibory și Horia Creangă – Modernitate și tradiție în arhitectura românească a anilor 1930-1940”.

Marți: Expoziție Games and Politics

În noul sediu al Institutului Goethe încă se poate experimenta în cadrul expoziției interactive de jocuri video Games and Politics.

Miercuri: Claudia Brăileanu – ROOMS

Spațiul real și cel virtual se întâlnesc în expoziția artistei Claudia Brăileanu pe care o puteți vedea la creart până în 4 noiembrie. Curator: Eugen Rădescu.

Joi: Lansarea Ghidului 24/7: Femei și antreprenoriat

DOR ne așteaptă la Mezanin pentru lansarea „24/7: Un ghid de viață și muncă pentru antreprenorul creativ”, Volumul IV.

Vineri: Les Films de Cannes à Bucarest 2018

Se deschide sezonul filmelor bune la București. Începe Les Films de Cannes à Bucarest 2018 și nu ne gândim să ratăm prea multe proiecții. În deschidere, Everybody Knows, r. Asghar Farhadi.

Sâmbătă: Materia – târg de design în piele

Cele mai recente producții ale designerilor care utilizează pielea pot fi văzute în acest weekend la Palatul Telefoanelor, la o nouă ediție Materia.

Duminică: Bărbați pe Mătăsari #1 – Festival Urban

Dacă ați ajuns la una dintre cele 8 ediții ale Festivalului„Femei pe Mătăsari”, știți despre ce este vorba. Același loc, cu focus pe meseriile și pasiunile bărbaților.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0