fbpx

Banchiza Urbană: 17 – 23 decembrie în București

O săptămână nebună de alergat prin oraș. După cadouri și impresii. Designerii și artiștii au pregătit bunătăți și nu ne mai rămâne decât să colindăm prin urbe în căutare de bucurii de pus sub brad.

Luni: Cadouri Creative @Carol53

Ușa de la Carol 53 se deschide zilele acestea pentru o sesiune de cadouri create de designeri, pictori, etc. Până în 18 decembrie.

Marți: ArteKino Night – Filme în exclusivitate

Nimic mai potrivit decât văzut filme la căldură. La Elvira Popescu, marți, două filme din cadrul festivalului de film online ArteKino.

Miercuri: CzechImage Pop-up Exhibition / Xmas Party

Sezonul petrecerilor de Crăciun ne propune o incursiune în lumea imaginației tinerilor artiști români. Rezultatul competiției „CzechImage” – cele mai bune 20 de lucrări ce înfățișează Cehia prin ochii artiștilor români – va putea fi văzut la Centrul Ceh de la 8 pm.

Joi: Secret Santa la igloo

Joi ne întâlnim cu Secret Santa în redacția igloo, dar nu v-am uitat. La orice comandă de minim 50 de lei, în perioada 17-20 decembrie, primiți un cadou igloo (tricou, sacoșă sau ghidul Art Deco B-MAD).

Vineri: ALT.Crăciun 2018

Concerte altfel, design românesc și cadouri la a patra ediție ALT.Crăciun de la ARCUB.

Sâmbătă: Ugly Sweaters Xmas Party

La Apollo 111 se scot cele mai „urâte” pulovere de la naftalină și se încinge petrecerea. De la 10 pm.

Duminică: Mezanin Market @Palatul Universul

Sâmbătă și duminică se încinge un târg de Crăciun și la Mezanin. Business-urile locale și produsele cu poveste așteaptă să fie descoperite.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0