fbpx

Banchiza Urbană: 20 – 26 august în București

Ultimele săptămâni calendaristice ale verii ne îmbie să rămânem în oraș pentru a descoperi sunete, arome și imagini. În vacanță sau nu, ia cu tine și Banchiza Urbană 10. Are multe de dezvăluit…

Luni: Closet Pop Up Sale – hainute de vanzare

La Curtea Școalei, mergem de luni până vineri la bere rece și găsit comori: haine, cărți, bijuterii…

Marți: Lansare „Enigma Otiliei” în benzi desenate

Casa Filipescu-Cesianu va găzdui de la 6 PM lansarea versiunii de bandă desenată a unui roman care ne amintește de copilărie: Enigma Otiliei a lui G. Călinescu.

Miercuri: UnderCloud 2018

Festivalul de Teatru Independent de Orice, UnderCloud propune spectacole de teatru, dans, performance, evenimente teatrale până la final de august. La ARCUB-Gabroveni.

Joi: 23 August în Vatra Luminoasă

Un tur în cartierul Vatra Luminoasă va fi prilej de plimbare și istorie, între 7 și 9 PM.

Vineri: Burger Week @Night Food Market

La MercatoComunale, pe care îl puteți găsi pe lista locurilor noi&fresh din oraș în Banchiza Urbană 10, săptămâna gurmandă stă sub semnul burgerilor.

Sâmbătă: BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

Ediția cu numărul cinci a festivalului se va desfășura în acest weekend în Parcul Herăstrău. Din line-up: The Hives, UB40 featuring Ali Astro and Mickey, Subcarpati Acoustic.

Duminică: Atelier de ilustrație botanică cu Irina Neacșu

Un nou atelier de ilustrație botanică la orizont. La Grădina Botanică, Irina Neacșu îi așteaptă pe cei pasionați de ilustrație pentru o zi de întâlnire cu desenul și acuarela.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0