fbpx

Banchiza Urbană: 21-27 mai în București

După un weekend atât de intens în evenimente, nimic mai potrivit decât să continuăm exact în același stil. În plus, de astăzi, vă puteți întâlni prin baruri, cafenele și pe la evenimente și cu cel mai proaspăt număr al Banchizei Urbane (#9) care vă așteaptă în print cu surprize, povești de oraș, revistă-în-revistă (noul igloo îngust) și alte minuni.

P.S.: E fresh și dispre repede, prin urmare, dacă nu vă veți intersecta cu vreun exemplar la o cafea sau la o bere în oraș, o puteti comanda la un preț special de pe igloo.ro, sau o puteți găsi în curând în librăriile Cărturești sau în rețeaua Inmedio.

Luni: Proiecție „Lumea văzută de Ion B.”

Toată lumea îl știe pe Ion Bârlădeanu și ale sale colaje pline de umor. Proiecția de luni de la Centrul de Teatru Internațional Replika este o bună ocazie de reîntâlnire cu acest Univers. Intrare liberă pe bază de rezervare.

Marți: Qvasi Vernisaj

Într-una dintre celele mai noi case „artistice” din Cotroceni deschise publicului (Cazul 101), marți, de la 19.00 are loc vernisajul unei expoziții – manifesto colectiv de grafică și Graphic Design. Vor expune: Albert Kaan, Covrig, Elizabeth Brolla, Em Pop.

Miercuri: Aniversare: 3 Ani de Meșteshukar ButiQ

La trei ani de la inaugurarea magazinului de pe Edgar Quinet, mergem să sărbătorim alături de Meșteshukar ButiQ frumoasa întâlnire dintre meșteșugul tradițional și designul contemporan.

JoiShow Off Romanian Design Week

Din seria evenimentelor conexe ale RDW, nu trebuie să ratați expoziția UYDA by Ubikubi de la Beans&Dots și nici Diploma Selected, de la Mezanin.

Vineri: Festival Panaït Istrati

La cinci ani de la apariția în București, librăria franceză Kyralina ne propune prima ediție a festivalului dedicat lui Panait Istrati, cel care a inspirat și numele librăriei. Expoziții, concerte, plimbări tematice și alte delicatese.

Sâmbătă: Micul Târg de Design

Iubitorii de design miniatural sunt așteptați în weekend la Nod Makerspace pentru a descoperi obiecte și pe cei care le imaginează și produc.

Duminică: Control x Outernational: The Master Musicians of Jajouka

Săptămâna se poate încheia en fanfare cu muzică marocană la Club Control. De la 21.00.

bu_9facebook-profile-pic

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0