fbpx

Banchiza Urbană: 22 – 28 iulie în București

Plină vară și multe ocazii de a ne petrece serile afară, la evenimente. Festival culinar, multe filme în aer liber, muzică și rooftop parties. O săptămână obișnuită în București…

Luni: Asian Food Fest

Pentru o experiență culinară asiatică la București, în Parcul Titan se vor etala gusturi și arome din Japonia, China, India, Turcia, Iran, Vietnam, Thailanda, Indonezia, Coreea de Sud, Siria, Irak, Afganistan, Malaiezia, Palestina etc.

Marți: Alchimia plantelor/ Botanical alchemy (natural dye workshop)

Un workshop inedit care ne apropie de natură și ne invită într-o grădină umbroasă din Cotroceni… Propus de Atelier Tron.

Miercuri: Cine-rezidența de la Slon

La Galeria Anca Poterașu are loc miercuri prezentarea proiectului MagiC Carpets desfășurat în cadrul programelor de cine-rezidență din Slon. Vor putea fi văzute, începând cu 18.30, lucrări ale artiștilor Marta Elīna Martinsone (LV), Lu Sequeira (PT), Vlad Dinu (RO) și Daniel Djamo (RO). Bonus: sesiune Q&A.

Joi: Cinevara la Rezidența BRD Scena9 // Filme în aer liber

Vara trebuie trăită cu filme în aer liber, prin urmare ne bucurăm când descoperim cinematografe de vară, chiar și temporare. La Rezidența Scena nouă așadar, joi, „Reconstruction/Reconstituirea”, în regia Irenei Lusztig, de la 21.00.

Vineri: Marele Picnic SHORTSUP

Trei zile de scurtmetraje în aer liber la Mogoșoaia – weekendul stă sub semnul ediției cu numărul 6 a ShortsUP.

Sâmbătă: Oh, behave #Dean! Rooftop Party at MNAC!

Rebeli fără cauză la înălțime sau rooftop party la MNAC, începând cu 17.00.

Duminică: Creative Fest 2019

Între 26  și 28 iulie, la Romexpo, orașul își dă întâlnire la o nouă ediție Creative Fest (artă și cultură urbană). Printre trupele prezente: The Rasmus, Dubioza kolektiv, DAS EFX, Dope D.O.D., Subcarpați, Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, ROA.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0