fbpx

Banchiza Urbană: 23 – 29 aprilie în București

Gândurile acestui început de săptămână zboară alarmant către weekend. Pentru că e 1 mai și pentru că orașul se va goli în căutarea altor zări. Cu atât mai bine pentru cei care rămân, pentru că parcurile sunt verzi, grădinile deschise, iar evenimentele curg nestingherite.

Luni: Ziua Cărții @Cărturești: Citește într-o zi cât alții într-un an!

De ziua cărții, Cărturești ne lansează o provocare: un raft întreg de cărți sub 200 de pagini, care pot fi citite într-o zi și alte surprize. #CarteDiem!

Marți: Ce Punem în Ramă? – Making a Mural with Visual Playground

Pasionații artei murale ar trebui să fie pe fază pentru că marți la ARCUB, școala de design și ilustrație Visual Playground va povesti despre experiența realizării în 2017 a muralului semnat de artistul olandez Hedof în curtea UAUIM.

Miercuri: PARTY Lansare AUTOR Magazine #5 – The Reciprocity issue

În așteptarea următoarei ediții a târgului de bijuterie AUTOR, miercuri mergem la petrecerea de lansare a revistei omonime cu numărul 5, a cărei temă este „The Reciprocity”. Bonus: descoperirea unui spațiu fresh și alternativ din oraș, H III.

Joi: Spring 2018 GRAND Opening ~ noul sezon expozițional MNAC

Joi, urcăm dealul și mergem la MNAC, pentru vernisajul noului sezon expozițional și artă contemporană. Începând cu 19.00.

Vineri: Cu bastonul prin București | Cartierul Evreiesc

În buna tradiție a plimbărilor bucureștene, A.R.C.E.N. ne invită în acest weekend la explorarea Cartierului Evreiesc. Vineri, plimbarea începe de la 18.30.

Sâmbătă: Zero Mai 2018

În caz că rămâneți în București de 1 mai, sărbătorirea muncitorească începe de pe 28 aprilie. Prima oprire: la Verde Stop Arena unde berea și distracția este asigurată de cei de la Ground Zero.

Duminică: Dansculț – ziua internationala a dansului

O invitație la dans este mereu o idee bună. Duminică, la Linotip, Ziua Internațională a Dansului se sărbătorește printr-un workshop de dans contemporan și un film emoționant – documentarul “Dancing with Maria”.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0