fbpx

Banchiza Urbană: 23 – 29 octombrie în București

Nu contează că s-a schimbat vremea. Nu și când sunt atât de multe evenimente care ne așteaptă prin tot orașul să intrăm la căldură și să ne bucurăm de teatru, spectacole, expoziții.

Luni: Expoziţie „Hacia el mar” / „Spre mare”, de Clara Durán

Dacă nu ați ajuns încă la Institutul Cervantes să vedeți instalația multimedia semnată Clara Durán, mai aveți timp până în 28 octombrie. Expoziția investighează posibilitățile conceptuale ale apei.

Marți: „War Correspondence” /  Bucharest Art Week

Până pe 27 octombrie, puteți vizita la Palatul Știrbei expoziția „War Correspondence”. Iar marți, artistul sirian Fadi al Hamwi va fi prezent în galerie pentru discuții cu publicul.

Miercuri: Performance dans contemporan la FNT

În cadrul ediției actuale a FNT, vă sugerăm un spectacol de dans contemporan, rezultatul atelierului susținut de coregrafii Won Won Myeong și Yutaka Nakata.  De la 21.00, la Linotip – centru independent coregrafic.

Joi: Expoziţie Cele Mai Frumoase Cărţi, ediţia a VI-a

Joia aceasta mergem la vernisajul expoziției „Cele mai frumoase cărți”, găzduită în acest an de Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi. Cărțile premiate pot fi văzute aici până pe 11 noiembrie.

Vineri: Made in CZ / Found in RO

La Centrul Ceh se poate admira până în 15 decembrie, o expoziție cu obiecte de design produse în Cehoslovacia și utilizate în România în ultimele decenii.

Sâmbătă: Discotecă’n Casa Groazei’n Mansarda A3

Cei de la Discotecă ne invită într-o călătorie prin muzica anilor ’90, în mansarda casei în care a locuit Ștefan Luchian. Așa, în prag de Halloween.

Duminică: Târg de antichități țărănești la Muzeul Național al Țăranului Român

Întreg weekendul, la MȚR e rost de târg de obiecte vechi țărănești: mobilier, țesături, haine.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0