fbpx

Banchiza Urbană: 23 – 29 septembrie în București

Recoltă bogată de evenimente din toate domeniile: artă, film, tehnologie sau fashion – culorile orașului se amestecă cu evenimente de bucurat ochiul și sufletul.

Luni: Mikkeller Bucharest 2nd Anniversary

Săptămâna începe cu veselie și bere artizanală la aniversarea de doi ani a Mikkeller București.

Marți: One Night Gallery AR apparel – Pop-up Shop / Printoteca Lipscani

Până în 28 septembrie, la Printoteca Lipscani așteaptă să fie descoperită colecția de haine One Night Gallery, care reunește ilustratori și animatori români, printre care Livia Fălcaru, Victor Fota, Sebastian Pren, Mona Vulpoiu.

Miercuri: Festivalul de Film Israelian 2019

Ediția 2019 a Festivalului de Film Israelian ne propune un „concentrat” de filme israeliene care vor putea fi văzute până în weekend la Elvira Popescu.

Joi: It’s time for a new design story! Opening: Cafeneaua MBQ

Mesteshukar ButiQ  își deschide coffee corner și ne tentează cu ibrice din cupru și o nouă colecție de bijuterie.

Vineri: Art Safari 2019

Până în 6 octombrie stăm sub semnul Pavilionului de Artă București la cea de-a șasea ediție a Art Safari, care ne prilejuiește întâlnirea cu lucrări alese ale lui Nicolae Tonitza, dar și cu artă contemporană la Palatul Oscar Maugsch.

Sâmbătă: Bucharest Science Festival 2019

Pentru pasionații științei și tehnologiei urmează cinci zile cu peste 100 de evenimente dedicate celor mai noi descoperiri din domeniu.

Duminică: Art Fashion Fair #18

Un weekend sub semnul fashion-ului la Qreator, care împlinesc doi ani de existență în această săptămână, celebrând alături de artiști și public.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0