fbpx

Banchiza Urbană: 24 – 30 iunie în București

Ne-am trezit în plină zi de sărbătoare cu reverberații străvechi în acest început de săptămână. Sânzienele marchează miezul verii și, pentru noi, începutul unei noi căutări de evenimente în văraticul București.

Luni: Sânziene – ie, floare şi lumină

Pentru o sărbătorire autentică a zilei de Sânziene, Muzeul Satului ne invită să sărbătorim conform tradiției, cu flori și ii.

Marți: Future Talks: Schimbările climatice în România

La EFdeN va avea loc, sub seria „Future Talks”, o discuție despre schimbările climatice în România.

Miercuri: Reviste culturale, Saloanele Insulei

O binevenită întâlnire și discuție despre revistele culturale are loc miercuri, începând cu 19.30, la Insula 42. Invitați: Dan Perjovschi și Cristian Lupșa. Moderator: Corina Șuteu.

Joi: Documentare la curte | América

Ne plac proiecțiile în aer liber, prin urmare ne bucură inițiativa One World Romania de a proiecta filme documentare la curte. În acest caz, filmul este „América“, r. Erick Stoll și Chase Whiteside, iar curtea este la Casa Lupu. Începând cu 21.00.

Vineri: Second hand flea market

Aveți dulapuri pline și doriți să faceți o curățenie de… vară? La Spațiul M60 vă puteți etala „comorile“, vineri și sâmbătă.

Sâmbătă: Welcome to Mercato Comunale!

În caz că nu ați ajuns încă la cea mai nouă grădină urbană dintre blocuri, Mercato Comunale ne așteaptă cu licori răcoroase și cu un colț al designerilor din care vă recomandăm produsele ceramice realizate de Victoria Finala.

Duminică: Atelier de ornitologie #12

În cadrul cunoaşterii şi protejării ecosistemului din apropierea Cişmigiului, Grădina cu Oameni ne lansează invitația participării la ateliere cu ghidaj profesionist. De această dată suntem așteptați la o plimbare matinală prin Cișmigiu pentru a descoperi speciile locale de păsări.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0