fbpx

Banchiza Urbană: 25 – 31 martie în București

Această ultimă săptămână din martie se anunță a fi plină de aniversări și lansări. Printre altele, abia așteptăm să mergem vineri la The Institute, unde se va lansa un nou număr al ziarului Cartierul Creativ, în care puteți citi și un articol legat de Banchiza Urbană și de ale sale preumblări în căutarea oamenilor și locurilor faine din cartierele creative ale orașului.

Luni: Masterclass #6: Cum ajung filmele la public

Dacă ești curios să afli cum ajung filmele în cinematografele în care mergem să le vedem, Cătălin Anchidin (marketing și comunicare de film) va susține un masterclass pe această temă astăzi la POINT.

Marți: Talking MATER | Materiale pentru Case Pasive

În caz că nu ți-e foarte clar cum stă treaba cu casele pasive, discuțiile se încing la MATER marți, pe înserat (de la 19.00).

Miercuri: Fete de vis – Vernisaj

Nu ați apucat să ajungeți până acum la MARe? Primăvara și vernisajul expoziției „Fete de vis: Idealul feminin de la Nicolae Grigorescu la Ion Grigorescu’’ pare a fi prilejul perfect.

Joi: 7 Ani de Energiea / Jurjak – electro-acustic / TCFC – DJ set

Din seria „timpul zboară’’, vecinii de la Energiea sărbătoresc 7 ani de când ne oferă prilej de povești, limonade și cartofi prăjiți.

Vineri: Design Night Out – The rebirth of an icon

Se relansează versiunea originală, din sticlă a iconicului scaun realizat de faimoștii designeri americani Charles și Ray Eames. Motiv perfect pentru o petrecere la care Intro ne invită la Mezanin. Începând cu 20.00.

Sâmbătă: One Night Gallery // Love Ana Bănică

La Casa Monteoru e rost de iubire și ilustrație grație unei călătorii în universul creativ al Anei Bănică.

Duminică: Ground Zero Beer 4 Years Anniversary Party

E weekend aniversar la Hangar Gastropub. Se împlinesc 4 ani de când în București și nu numai se beau, prin baruri și pe la terase berile artizanale, Ground Zero. Motiv perfect să recitim interviul cu Răzvan Matache din Banchiza Urbană #9 (primăvară 2018).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0