fbpx

Banchiza Urbană: 25 iunie – 1 iulie în București

Sunt multe de spus despre tumultul bucureștean al acestor săptămâni de vară, dar ne vom rezuma, ca de obicei, la agenda evenimentelor care ne pot ajuta, măcar pentru câteva ore, să ne încărcăm bateriile la filme, concerte, artă contemporană sau piscină.

Luni: Proiecții speciale Culese din Balkani: „Vieți între ape”

Lunea la cinema poate fi prilej de întâlnire cu filmul „Vieți între ape”, realizat de către antropologul Oana Ivan după o cercetare de 7 ani. De la 20.00, la Cinema Muzeul Țăranului.

Marți: Buruieni biruitoare – expoziție la MȚR

Plantele de leac și atelierele dedicate acestora sunt prezente la Muzeul Țăranului Român (Sala Acvariu) până în 29 iunie.

Miercuri: Bach în Biserică

Posibilitatea de a ieși din cotidian se poate întâmpla timp de o oră, miercuri seara, la Biserica Anglicană, pe ritmuri de Bach.

Joi: One Night Gallery // Love Victor Fota

Universul picturilor lui Victor Fota este prezent la Halle / Verde Stop într-un One Night Gallery în care muzica se intersectează cu performance-ul VR și lot of love. Un interviu cu Victor Fota găsiți și în Banchiza Urbană #9.

Vineri: Concert Maria Răducanu Quintet

Maria Răducanu și cei patru muzicieni care o acompaniază vor concerta la Grădina cu filme – Cinema & More, de la 20.30.

Sâmbătă: Niteswim #3 with nicecream.fm

Petrecere la piscină pe înserat pe ritmuri de nicecream.fm. La Younivers Summer Vibe.

Duminică: SkirtBike București 2018

Parada pe două roți a urmașelor Miței Biciclista se va desfășura pe 1 iulie, între 16.00 și 20.00, cu pornire din fața Palatului Copiilor.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0