fbpx

Banchiza Urbană: 25 noiembrie – 1 decembrie în București

Mai avem puțin până la caruselul numit „Sărbători”. Prin urmare, nu strică să ne bucurăm de ceva liniște și câteva evenimente în oraș.

Luni: Citizen Havel | Documentary Mondays

Dacă e luni și plouă, poate fi seară de documentar la Centrul Ceh. Propunerea de astăzi: „Citizen Havel”, r. Miroslav Janek & Pavel Koutecký, 2008.

Marți: Corporatrista @soto

Aventurile ironice și ilustrate ale Corporatristei by Irina Maria Iliescu au ajuns la soto și pot fi descoperite până în 4 decembrie.

Miercuri: Tag Your Ideas: Razvan Ion

Noul artist invitat în proiectul „Tag Your Ideas” de la Club Control este Răzvan Ion și a sa viziune fotografică. Vernisaj: 27 noiembrie, de la 20.00. Curator: Eugen Rădescu, despre care puteți citi mai multe în Banchiza Urbană #14.

Joi: Korean Movie Week

Pentru doritorii de cinema diferit, ne așteaptă o săptămână de film coreean. Printre pelicule se numără inclusiv câștigătorul „Palme d’Or” de anul acesta, „Parasite”. Filmele se pot vedea la MTR.

Vineri: Artgitators la IQOS

Sezonul artistic se încheie la Qreator prin expoziția de pictură a Eglantinei Von Becheru, care ne invită într-o incursiune suprarealistă în 6 puncte-tablouri, până în 7 decembrie.

Sâmbătă: Detox+Market 16 – Slow Christmas

Cadourile de Sărbători pot fi rezolvate din timp… O primă propunere: Detox+Market 16.

Duminică: Atelier de Origami tradițional la MARe – Muzeul de Artă Recentă

O sărbătorire diferită a Zilei Naționale se poate face duminică la MARe la un Atelier de Origami pentru copii.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0