fbpx

Banchiza Urbană: 26 februarie – 4 martie în București

Nici urmă de pomi înfloriți sau verde prin oraș. Totuși, se deschid spații noi, se dezbate, se ascultă muzică și se intersectează mărțișoare peste tot. Cât despre flori, s-au hotărât să stea la adăpost, în instalații urbane și să privească orașul prin ferestre.

Luni: David Lynch la Centrul Ceh

În caz că nu vă este teamă de ger, Centru Ceh ne invită la o proiecție a documentarului „David Lynch: The Art Life” începând cu 20.00.

Marți: Mărțișoare în Cartierul Creativ

Indiferent ce gen de mărțișor vă atrage în acest an, la The Institute se adună vestitori creativi ai primăverii.

Miercuri: Intersecțiile de miercuri cu Corina Șuteu*

Svetlana Cârstean va încerca în cadrul „Intersecțiilor de miercuri” de la Rezidența Scena 9 să dezbată în compania Corinei Șuteu ce mai este Europa zilelor noastre.

*Reprogramat în 28 martie

Joi: Drinks @FIX

Din pură plăcere și fără niciun motiv aparent sau tocmai pentru a sărbători simbolic debutul primăverii, joi se pot degusta cocktail-uri botanice la FIX me a drink. Un bonus diafan&fragil: instalația din plante realizată de către cei de la Bloom Bloom.

Vineri: The Original. Switch*

Un motiv fotografic de a frecventa Palatul Universul se numește SwitchLab – nou spațiu modular dedicat fotografiei, expozițiilor și reprezentărilor culturale ale contemporaneității.

*Reprogramat în 9 martie

Sâmbătă: Walk & Shoot #9/ Traseul Diversității/ cu Adrian Câtu

O sâmbătă în plimbare fotografică prin oraș ne poate purta pașii pe traseul Piața Universității – Cartierul Evreiesc – Cartierul Armenesc – Zona Sărindar. În compania fotografului Adrian Câtu.

Duminică: Săptămâna Sunetului | Sainkho Namtchylak (AT) & guests

Duminică, la Control, va avea loc o întâlnire muzicală din seria Săptămânii Sunetului. Sainkho Namtchylak va aduce la București sound-ul Republicii Tuva, piatra sa. În aceeași seară va avea loc și primul performance al unui ansamblu de muzicieni locali:  Tavi Scurtu, Sașa-Liviu Stoianovici, Mihai Balabaș, Andreea Tincea, Bogdana Dima, Diana Miron, Laurențiu Coțac, Cosmin Postolache, Marian Cîtu.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0