fbpx

Banchiza Urbană: 27 mai – 2 iunie în București

Sărbătorim sosirea verii în oraș cu muzică, film și mai ales cărți de vacanță. Mai jos, evenimentele care ne-au făcut cu ochiul.

Luni: Film la Elvire Popesco

„Amanda” este povestea plină de sensibilitate a unei situații inedite de viață în care un tânăr de 24 ani devine peste noapte părintele nepoatei sale. De la 20.30, la cinema Elvire Popesco.

Marți: Răzvan Ion – Geostrategic Love – solo show

„Gândirea startegică trebuie să se întoarcă la iubire. «Geostrategic Love» poate fi un nou obiect de studiu în academie.“ (Răzvan Ion) Expoziția va fi prezentă la creart până în 23 iunie.

Miercuri: Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIV-a

Până duminică, la Romexpo, sărbătorim lectura și cărțile și descoperim cele mai recente apariții ale domeniului la Complexul Expozițional Romexpo, pavilionul B2.

Joi: SoNoro Conac

Periplul SoNoro Conac din acest an ne invită în clădiri istorice reprezentative pentru patrimoniul cultural românesc, multe dintre ele construite în stilul eclectic francez al începutului de secol XX. Iar joi, la București, suntem așteptați la concert la Palatul Regal.

Vineri: Femei pe Mătăsari #9 – Festival Urban

Ediția cu numărul 9 al festivalului urban „Femei pe Mătăsari” ia pe sus cartierul și orașul în acest weekend.

Sâmbătă: Still Corners (UK) Live | Control

1 iunie se sărbătorește prin muzică, iar întâlnirea cu trupa britanică Still Corners poate fi exact ceea ce trebuie.

Duminică: Dispozitiv Books – Opening Weekend

Salutăm apariția unei noi librării în urbe, Dispozitiv Books. Reviste internaționale și publicații culturale și artistice cu focus pe arta est-europeană ne așteaptă pe Popa Tatu 20.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0