fbpx

Banchiza Urbană: 29 ianuarie – 4 februarie în București

Ultima săptămână din ianuarie este la fel de efervescentă precum un cocktail care te cucerește din prima secundă. Și asta nu numai pentru că e o săptămână în care putem afla secretele cafelei, ci și pentru că discuțiile serioase despre start-up-uri ori artă se pot alterna cu dansul contemporan ori fotografia. Plus că avem filme bune de văzut, în premieră, la cinema.

Luni: Introducere în tehnici foto

Pentru pasionații de fotografie, la F64 va avea astăzi o prezentare a cursului de tehnică fotografică susținut de către Radu Grozescu. Evenimentul va fi și live, pe Facebook.

Marți: Radiografia startup-urilor de succes

Pentru a afla ce anume trebuie evitat în conturarea unui start-up, la MATER va avea loc un workshop ale cărui gazde vor fi BT Club și Bogdan Codreanu, Startup Mastery. Participarea este gratuită.

Miercuri: Din <3 pentru cafea

Dacă vreți să aflați câteva dintre tainele procesului prin care cafeaua ajunge în ceștile sau paharele pe care le plimbăm pe străzi, Alex Niculae și Paul de la Bob Coffee Lab vor susține un workshop la Apollo 111.

Joi: Artist talk: Gheorghe Rasovszky

Primul eveniment din cadrul expoziției aNORMAL a artistului Gheorghe Rasovszky, va avea loc începând cu ora 19.00 la MNAC. Invitat: criticul și istoricul de artă Adrian Guță.

Vineri: Lansare Contact Bucharest Festival 2018

Sună tentant, dar nu știți exact ce este CI (Contact Improvisation)? Puteți descoperi la evenimentul de lansare al festivalului care se va lăsa cu un performance și o discuție. La Centrul Național al Dansului.

Sâmbătă: How Deep Is Your Art?

Galeria Mobius dă startul unor episoade lunare de împrietenire cu arta vizuală, iar artistul invitat al primei sesiuni este Lea Rasovszky. Între 14.00 și 20.00.

Duminică: The Killing of a Sacred Deer

Noul film al lui Yorgos Lanthimos poate fi văzut în avanpremieră la Cinema Elvira Popescu de la 21.00. O întâlnire de neratat cu Nicole Kidman și Colin Farrel.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0