fbpx

Banchiza Urbană: 3 – 9 septembrie în București

E un început de toamnă cu soare în București. Și, mai mult decât atât, cu multă muzică, fotografie dar și treburi gospodărești. Pregătiți? Banchiza Urbană și-a făcut planuri bune…

Luni: Case boiereşti din Bucureşti

Fundația Calea Victoriei ne invită într-o călătorie imaginară prin casele boierești ale Bucureștiului și a poveștilor familiilor care le-au locuit. În cadrul a trei conferințe, prima dintre acestea având loc pe 3 septembrie între 19.00 10 21.00.

Marți: Concursul Internațional George Enescu

Până în 23 septembrie descoperim talente și emoții la Concursul Internațional George Enescu. 270 de tineri din 39 de țări vor poarticipa în competiție.

Miercuri: Spot on Street – expoziție de fotografie de stradă la F64

În caz că doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți în domeniul fotografiei de stradă, miercuri se vernisează la F64 expoziția “SPOT on STREET” care reunește fotografii a 36 autori din 10 țări.

Joi: Atelier de pâineturi de casă. Pite / Azime / Cococi.

Cum toamna trebuie să avem momente gospodărești, la Grădina Istorică ni se propune un atelier unde să învățăm să plămădim coca și să o transformăm în pite de casă. Cu ajutorul celor de la FROG, de la 18.00.

Vineri: Premieră: Ziua în care a dispărut soarele

Toamna marchează și redeschiderea stagiunilor teatrale, iar Apollo 111 nu face excepție. Prima piesă la care ne invită se numește „Ziua în care a dispărut soarele” după Stephen King, în regia lui Iris Spiridon.

SâmbătăBalkanik Festival 8

Gara Băneasa va răsuna în acest weekend de acorduri balcanice. Artisti precum Asaf Avidan, Yasmin Levy sau Fanfara Tirana vor concerta în cele trei zile de festival. Petrecerile continuă la Younivers Summer Club

DuminicăReforma Photo Days 1

Un nou festival de fotografie demarează în această toamnă. Reforma Photo Days oferă prilej de conectare și dezbatere fotografilor, vizionarilor și pasionaților de tehnologie. Între 6 și 11 septembrie.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0