fbpx

Banchiza Urbană: 30 aprilie – 6 mai în București

O săptămână care debutează cu aer de vacanță și un București semi-pustiu în care este o plăcere să te plimbi. E cazul să ne încărcăm bateriile pentru că în mai arta, sub toate formele ei, va da o tură prelungită prin oraș.

Luni: Jojo Mayer/Nerve la Jazz Nouveau

De Ziua Internațională a Jazz-ului avem întâlnire de la 19.30 în club Control cu Jojo Mayer și band-ul Nerve.

Marți: Pop-Up Yoga picnic de 1 Mai @Lacul Morii

1 Mai trebuie să fie despre relaxare. Care poate începe cu o ședință de yoga pe insulița de la Lacul Morii urmată de un picnic până pe înserat.

Miercuri: World Press Photo 2018

Cea mai spectaculoasă expoziție de fotojurnalism, World Press Photo, va putea fi văzută în acest an la Muzeul Național de Artă, între 2 mai și 29 iunie.

Joi: Art Debate – Art Safari // BB8 // RDW

Luna mai, se știe, este în București luna artei. Înainte de startul celor trei evenimente majore care o vor marca, va avea loc o dezbatere cu directorii Art Safari, BB8 și RDW. La Teatrelli.

Vineri: FIX summer pop-up. Official opening.

Mergem pe stări estivale și suntem curioși să vedem ce cocktailuri pregătesc cei de la FIX me a drink pe terasa cafenelei  Artichoke. Vineri, după birou.

Sâmbătă: Dichisar

Târgul de design & handmade Dichisar ne dă întâlnire în acest weekend la Impact Hub de la Timpuri Noi pentru shopping alternativ.

Duminică: AUTOR 2018 – Targ international de bijuterie contemporană

Bijuteria contemporană din sud-estul Europei se etalează în acest weekend la TNB,  în foaierul Sălii Mari. Program: între 10.00 și 18.00.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0