fbpx

Banchiza Urbană: 30 octombrie – 5 noiembrie în București

Început de noiembrie. Soare cu dinți. Dar nu contează. Banchiza Urbană 8 cutreieră prin cafenelele și festivalurile orașului. Găsește-o, ia-o cu tine și o poți răsfoi la unul dintre evenimentele pe care le-am selectat pentru această săptămână.

Luni: Să trăiești orice ar fi (Barbara)

Ultima zi a Festivalului Național de Teatru propune un spectacol inedit: piesele cântăreței Barbara reînviate pe scenă de Juliette Binoche şi pianistul Alexandre Tharaud. La TNB, Sala Studio, 20.00.

Marți: Opera Senza Opera la Sonoro

Un nou concert din cadrul Sonoro are loc miercuri la Sala Radio, de la 19.00. Mozart, Wagner și invitații speciali Sonoro (inclusiv mezzo-soprana Ruxandra Donose) vor fi responsabili cu magia serii.

Miercuri: UrbanEye Film Festival

Noua ediție a festivalului va debuta la teatrul Apollo 111 cu documentarul „Taste of Cement”.

Joi: Liminal Talks la Point

O dezbatere pe tema umanității, a tehnologiei și a salvării noastre sau nu de către cea din urmă va avea loc la Point începând cu orele 19.00.

Vineri: Zilele Filmului German

Între 3 și 9 noiembrie se va desfășura cea de-a 12-a ediție a Zilelor Filmului German. Cele mai noi producții ale cinematografiei germane pot fi văzute la Cinemateca Eforie.

Sâmbătă: Understanding Design

Iată un weekend în care poți afla cum sunt gândite și produse obiectele de design. Evenimentele (tururi ghidate, discuții și proiecții de filme) se vor desfășura la ARCUB Gabroveni și sunt puse la cale de către UrbanEye Film Festival și Dizainăr.

Duminică: MATERIA

A treia ediție a târgului de obiecte din piele, MATERIA, se inserează pe agenda de weekend și va avea loc la Sala Dalles.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0