fbpx

Banchiza Urbană: 4 – 10 iunie în București

E o săptămână specială pentru Banchiza Urbană și igloo îngust. Miercuri, începând cu 7 seara, ne întâlnim cu prieteni consacrați și viitori la Spațiul M60 pentru a răsfoi revista, a bea bere bună și a asculta muzică cool.

Luni: Proiecție de gală „Charleston”

Din 8 iunie, puteți vedea în cinematografe cel mai nou film semnat Andrei Crețulescu, „Charleston” – povestea unui triunghi amoros neobișnuit. Din distribuție: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ularu etc. Proiecția de gală are la Cinema Pro.

Marți: Pelicam warm-up în București

Indiferent dacă mergeți sau nu la Tulcea la Pelicam (21-24 iunie), trebuie să să știți că, marți, la Deschis Gastrobar se va proiecta documentarul care a încheiat ediția de anul trecut, „In Pursuit of Silence”.

Miercuri: Banchiza Urbană – Lansare de gust bun

La Spațiul M60, începând cu ora 19.00, Banchiza Urbană va ieși în lume. Să o cunoașteți și să ne cunoaștem.

Joi: Tur ghidat | Uși Închise, Plicuri Deschise. Iosif Király

O expoziție de fotografie și nu numai, așa cum nu ați mai văzut, vă așteaptă la MNAC. Artistul Iosif Király și curatoarea Ruxandra Demetrescu vor dezvălui cum se desfășura activitatea artisitică în spatele ușilor închise în perioada comunistă. Începând cu 18.30.

Vineri: Cu bastonul prin București | Cartierul Cotroceni

Când ați fost ultima oară în Cotroceni? Următorul tur pietonal pus la cale de A.R.C.E.N. ar putea fi o bună ocazie să (re)descoperiți cartierul. De vineri până duminică.

Sâmbătă: The Fresh in The Garden – Grădina Botanică

O petrecere în Grădina Botanică poate fi exact acea ieșire din București care se întâmplă fără a-l părăsi. Petrecerea începe la 2 pm și se sfârșește pe înserat.

Duminică: Masterclass de ilustrație botanică București

Duminică rămânem tot la Grădina Botanică pentru un curs intensiv de ilustrație susținut de Irina Neacșu, care marchează și finisajul expoziției ”Life of Bulbs”.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0