fbpx

Banchiza Urbană: 5 – 11 august în București

E săptămâna aceea din august în care pentru aproape trei zile ne mutăm la Buftea pe Domeniul Știrbey. Până atunci, există suficiente motive să ieșim serile, pe răcoare, în oraș.

Luni: Paramount Summer Cinema – Barbarella

Pe terasă la Fabrica Gastropub, astăzi se proiectează un film clasic pe care este o plăcere să-l (re)vezi: „Barbarella”, cu Jane Fonda, în regia lui Roger Vadim.

Marți: George Street Gallery

O serioasă desfășurare de forțe artistice se va întâmpla marți la podul Aurel Vlaicu: cunoscuți street artiști și ilustratori plus trupe și DJi vor deschide calea realității augmentate.

Miercuri: Tur ghidat gratuit – Ferdinand și Maria. Regii Marii Uniri.

De când n-ai mai fost la MNAR? Miercuri e o ocazie bună, mai ales că în prima miercuri a fiecărei luni accesul este gratuit și există ocazia de a vizita și expoziția „Ferdinand și Maria. Regii Marii Uniri” cu ghidaj.

Joi: One Night Gallery // Love Alina Marinescu

Ilustratoarea Alina Marinescu va anima nici mai mult nici mai puțin decât Palatul Primăverii la ediția #11 a One Night Gallery.

Vineri: Film@Amfiteatru TNB

Începem weekendul cu un film la înălțime, la Amfiteatru TNB, iar vineri programat este „Woman at War” (2018), regia Benedikt Erlingsson.

Sâmbătă: Summer Well 2019

Chiar nu mai este nevoie de prezentări. Bucureștiul se mută la Buftea pentru două zile și o seară (vineri e Night Picnic), iar restul e just having fun...

Duminică: The Summer Well Dinner by WeDine

Un eveniment inedit în cadrul Summer Well va fi The Summer Well Dinner, o invitație la o cină în cinci acte cu live cooking.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0