fbpx

Banchiza Urbană: 5 – 11 februarie în București

Pentru iubitorii de ieșiri urbane zilnice și versatilitate culturală, avem șapte propuneri pe măsură. Atenție: dacă veți hotărî să rămâneți acasă într-una din seri, alegerea nu va fi deloc simplă.

Luni: Sales la Bucharest Biennale

Cei de la Bucharest Biennale se vor muta din sediul de la Combinatul Fondului Plastic, așa că îi așteaptă pe toți prietenii bienalei să plece acasă cu mobilier, dvd playere, videoproiector, proiectoare și alte minuni.

Marți: PeriferiaB & Zâne: Lansarea ziarului și expoziție

La Apollo 111, echipa CDFD – Centrul de Fotografie Documentara lansează ziarul experimental „Periferia B” plus o  colecție de vederi cu fotografii din proiect. Lui Petruț Călinescu, inițiatorul „Periferiei B”, alături de Ioana Călinescu, îi luam un interviu pe această temă în Banchiza Urbană #6 (noiembrie 2016). Vom avea ocazia, tot marți, să răsfoim și vederi cu „Zâne”, colecție și album semnate de Ioana Cîrlig și Marin Raica, după doi ani de cutreierat prin păduri după zâne.

Miercuri: Free Fall – concert de jazz Lucian Ban & Alex Simu

Pentru pasionații jazz-ului, pianistul Lucian Ban și saxofonistul Alex Simu susțin un concert la Cinema Elvire Popesco. Se vor asculta piese de Jimmy Giuffre, compoziții originale inspirate de muzicianul american şi improvizaţii.

Joi: INDIA ● Jodhpur

O călătorie fotografică în India poate fi făcută la Gallery. Irina Buciu, Marius Dumitrașcu și Dragoș-Radu Dumitrescu sunt cei care au surprins ipostaze ale orașului albastru indian, Jodhpur.

Vineri: 3 ani de Carusel: Silent Concert cu EYEDROPS

Aniversarea a trei ani de Cărturești Carusel va fi marcată de un silent concert al celor de la Eyedrops, cu începere de la 20.00.

Sâmbătă: Concert Balkan Taksim

Sunete din Balcani și acorduri electronice plus acordeon vor anima barul Apollo 111, sâmbătă seara, probabil până în zori. Concertul începe de la 22.30.

Duminică: Târg de viniluri Paradis Paradis

Fonoteca Paradis se instalează în weekend la Beat Bar Umanist cu 3.000 de viniluri de vânzare pentru amatori. Până la 18.00.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0