fbpx

Banchiza Urbană: 5 – 11 martie în București

Săptămâna asta facem exerciții de luciditate cu filme documentare și realități problematizante, iar cu gândul la zile mai însorite, celebrăm primăvara și voia bună: design românesc, foto, povești, biciclete, degustări – semn că orașul e tot mai energic; și la fel și noi.

Luni: Warm-up One World Romania #11
Un prilej să privim cu mai multă atenție la drepturile omului, la diferență/„celălalt”, periferie și o altfel de realitate: proiecția filmului Soldații. Poveste din Ferentari, în prezența regizoarei Ivana Mladenovic și a echipei de filmare. La Elvira Popescu.

Marți: Vitrina de Design 5.0
Târgul de primăvară al designului românesc by Dizainăr continuă până în 8 martie. Mai ai deci timp să găsești un cadou cu stil, cum nu vezi la tot pasul.

Miercuri: Facebook is Watching You
Poate că știm asta deja, dar documentarul Terms and Conditions May Apply de Cullen Hoback ne reamintește de obscura lume online – în care trăim – și mecanismele ei de propagandă. Proiecție & dezbatere @ Centrul Ceh.

Joi: MiniBar Opening @ Mikkeller
Dacă n-ai gustat încă din faimoasa bere daneză și (mini)barul ei chic din Piața Charles de Gaulle, acum e momentul. Rețete speciale & alte variațiuni. „Chimistul” serii: Alex de la FIX Botanical Bar.

Vineri: The Original. Switch
[Revenim cu recomandarea evenimentului amânat săptămâna trecută.]
Un motiv fotografic de a frecventa Palatul Universul se numește SwitchLab – nou spațiu modular dedicat fotografiei, expozițiilor și reprezentărilor culturale ale contemporaneității.

Sâmbătă: Salonul Bicicletei
Aproape c-a venit primăvara: ce-ai zice de o bicicletă? Dacă vrei să vezi ce e nou în domeniu și să și testezi diverse modele, atunci expoziția de la Romexpo din weekendul acesta e pentru tine.

Duminică: Garage Sale @ Apollo111
Și tot în ton cu aerul primăvăratic: lasă-ți hainele vechi să-și spună povestea mai departe. Oferă, schimbă, descoperă.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0