fbpx

Banchiza Urbană: 6 – 12 noiembrie în București

Ce se întâmplă săptămâna asta? Întrebarea legitimă a fiecărei zi de luni. Ca de obicei, încercăm să facem cele mai bune alegeri. Iar orașul ne ajută din plin.

Luni: Matache: proiectie film + Q&A

La casa OAR se poate vedea astăzi documentarul realizat de Dragoș Lumpan, mărturie a traiectoriei zonei Berzei-Buzești.

Marți: Design for a better world

De la orele 19.00 avem întâlnire la magazinul Dizainăr cu designul etic și responsabil. Și, mai ales, cu oamenii care îl susțin și promovează.

Miercuri: Expoziția PEOPLE OF ROMANIA

La Galeria Simeza va avea loc lansarea oficială a proiectului PEOPLE OF ROMANIA. Pentru început, rezultatul documentării a 20 de sate din Valea Hârtibaciului (jud. Sibiu). Iar un interviu legat de proiect cu Mihai Sibianu puteți descoperi în Banchiza Urbană #8.

Joi: Festivalul Filmului Francez 21

O nouă ediție a binecunoscutului festival are loc între 9 și 19 noiembrie în 9 orașe din țară (București, Arad, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Timișoara). În deschidere se proiectează filmul DJANGO, regizat de Etienne Comar.

Vineri: Sfinții Mihail și Gavriil

De vineri până duminică, la Muzeul Țăranului, 50 de meșteri și artiști vor fi prezenți cu obiecte din ceramică, țesături, icoane, podoabe, obiecte din lemn.

Sâmbătă: Concert Quieter Than Silence 

E momentul unui concert special la Sala Radio. “Quieter than Silence”/ „Mai tăcut decât liniștea” este cel de-al treilea album cu influențe siriene și iraniene al trupei Roots Revival, band născut dintr-o prietenie legată pe tărâm românesc. Concertul va avea loc la Sala Radio începând cu orele 19.00.

Duminică: V for Vintage

O nouă ediție a târgului de design contemporan şi cultură vintage va avea loc la Grand Hotel du Boulevard în acest weekend.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0