fbpx

Igloo. Banchiza Urbană #7

Banchiza Urbană depășește cu acest nou număr zidurile perimetrului creativ bucureștean și plutește până la Cluj. Mai exact, pendulează între cele două teritorii, zăbovind, așa cum îi place, prin cafenele, bistrouri, restaurante sau, mai nou, la filme.

Clujul, acest seducător oraș al celui mai mare festival de film internaţional de la noi, TIFF, este „banchidizat” printr-o privire aruncată către ediţia din acest an a festivalului, către locurile de trecere și petrecere, dar și către suflul nou al designului local sau spre cel mai prietenos festival de jazz din urbe, „Jazz in the Park.”

Revenind la București, începutul verii aruncă orașul într-o tornadă culturală în care nici cele mai ascunse cotloane nu rezistă neatinse de curcubeul creativităţii (design, în toate formele, artă modernă și contemporană, teatru, cultură urbană). O hartă a celor mai recente locuri cu ștaif din oraș (cafenele, bistrouri, restaurante, baruri) nu se lasă așteptată, iar food designul câștigă teren în categoria must know&taste din oraș.

Proiecte inedite, emoţionante sau pur și simplu care-ţi taie respiraţia pun din nou oamenii în centrul acţiunii. „Frumoșii nebuni ai marilor orașe” sunt, de data aceasta, fotografi, designeri, bijutieri, ilustratori, cafegii, jurnaliști, bucătari, arhitecţi ori oameni din lumea filmului.

Citiţi, bucuraţi-vă și daţi mai departe!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0