fbpx

Banchiza Urbană: 8-14 ianuarie în București

Orașul începe să se trezească, iar noi încercăm să ținem pasul. Evenimentele ies la rampă, prin urmare nu ne rămâne decât să deschidem noile și curatele agende 2018.

Luni: Concert Extraordinar de Anul Nou

Săptămâna debutează cu un spectacol care ne face să ne gândim la cel de la Viena. Pus la cale de către Fundația Calea Victoriei, concertul dedicat noului an are în program Concertul nr. 1, în Re Major de Niccolo Paganini și Suitele 1 şi 2 din Carmen de Bizet. Celor de la Symphactory Orchestra, dirijată de Tiberiu Soare, li se alătură violonistul elveţian Manrico Padovani. La TNB, de la 19.00.

Marți: Expoziția CU TENDA // Povești cu aromâni la MȚR

Imaginarul lumii aromânești este reconfigurat la Muzeul Țăranului Român într-o expoziție cu povești din Balcani, care durează până în 10 februarie.

Miercuri: Japonia, file de atlas. Hărți nipone din secolul XIX

O vizită la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi va fi în această săptămână un prilej de întâlnire cu hărți nipone de secol XIX. Expoziția se va încheia vineri cu o conferință inedită pe tema: „De la straiele de samurai la frac. Patru secole de călătorie în Japonia“.

Joi: Seară de film la Spațiul Public European

În caz că nu ați văzut cel dintâi film care l-a adus puternic în atenția publicului pe câștigătorul Palme d’Or din 2017,  Ruben Östlund (pentru The Square), Force majeure, aveți ocazia joi, de la 19.00, la Spațiul Public European. Intrare liberă.

Vineri: Teatru la Godot

Două cupluri și o piesă semnată de Lia Bugnar în regia Dorinei Chiriac, poate fi debutul plăcut al unei seri de vineri. O piesă deşănţată cu Marius Manole, Mihaela Velicu, Radu Iacoban, Lia Bugnar, Andrei Alexandru Huțuleac.

Sâmbătă: Cum construim un terariu

Un atelier organizat de cei de la Dolceflora îi poate introduce pe interesați în tainele acestui ecosistem în miniatură care este terariul. Durata atelierului: 3 ore.

Duminică: Menajeria de sticlă de Tennessee Williams

Clasicul text al lui Tennessee Williams este tratat în cheie contemporană de regia Alexandrei Penciuc care apasă pedala amintirilor și întrebărilor răscolitoare: Dacă te-ai putea întoarce în timp, ce ai schimba? Scenografia semnată de Tudor Prodan nu vă va lăsa indiferenți. La Point, duminică seara, de la 19.30.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0