fbpx

Banchiza Urbană: 9 – 15 iulie în București

Reperele unei săptămâni ploioase pot fi găsite în cele mai neobișnuite locuri. Harta călătoriei urbane a următoarelor zile are iz de film, spectacol, artă contemporană, dar și de bere artizanală.

Luni: Lansare Oriel Quadrupel Lot 1

Atenție, o nouă bere artizanală în oraș! Berarii de la Oriel Beer lansează Oriel Quadrupel. Printre arome: prune uscate, stafide, note lemnoase, de whiskey și malț prăjit. Povestea începe la 19.30, la The Beer Institute – Romanian Craft Beer Shop. Mai multe despre Oriel Beer în interviul din #BanchizaUrbana 9.

Marți: DoR Live: Antrenament pentru schimbare

Cel de-al doilea spectacol din seria DoR Live propune o întâlnire cu cei care nu se tem de antrenament. Activiști, inovatori sociali, artiști ori liceeni vor fi prezenți pe scena Sălii Mari a Teatrului Național, de la 7.30.

Miercuri: Wednesday Vinyl, Rum, Tapas & Wine #96

O nouă seară cu viniluri, rom și multă muzică se pune la cale miercuri, începând cu 19.00, la MercatoComunale.

Joi: Seri de film UrbanEye la Anuala de Arhitectură’18

În cadrul Anualei de Arhitectură București 2018, suntem invitați la seri de film UrbanEye la Casa Universitarilor. Din 10 până în 12 iulie, de la 21.30, în aer liber, cu intrare liberă.

Vineri: Hot Lagoon – Fair #7

Hot Lagoon își propune să fie primul târg care promovează creativitatea din domeniul printurilor și tipăriturilor, invitând artiști, designeri și ilustratori români. La Cazul 101, începând cu 18.00/

Sâmbătă: Picnic Rock’n’row pe Dâmbovița – concert URMA, concurs de vâslit

Sâmbătă e petrecere pe Dâmbovița toată ziua. O activare urbană a râului pe care ne-am dori să o vedem mai des, pusă la cale de Academia ROWmania, ne invită la un picnic cu vâslit în zona Unirii – Biblioteca Națională.

Duminică: Easy like Sunday Reggae/Dub la Hangar Gastropub

Pentru muzică reggae & beer, cidru, coffee& more, duminica se petrece de la 16.00 la 20.00 la Hangar Gastropub.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0