Basm contemporan. Casa T.
În primul rând, ea avea nevoie de un spaţiu potrivit pentru un copil aflat în pragul adolescenţei, comod pentru studiu şi versatil. Prin urmare, pe întreaga lungime a unui perete se desfăşoară un generos dulap, cu partiţii jucăuşe marcate de închideri ce iau forma unor ferestre, simbol al posibilităţilor nelimitate specifice vârstei. Acesta se continuă cu o platformă ridicată pentru depozitare, în a cărei structură este inclus şi patul. Un alt element cheie al amenajării este biroul acoperit de o căsuţă, cu dublă menire: organizarea obiectelor de studiu şi a uneltelor de desen precum şi expunerea propriilor creaţii. Universul teatrului este sugerat prin prezenţa corpurilor de iluminat scenografice, semnate de designerul spaniol Martín Ruiz de Azúa. Mai mult, tânăra beneficiară îşi poate alege o nouă carte de citit fără a fi nevoită să coboare la parterul casei, graţie bibliotecii metalice amplasate pe casa scării, cu un aspect grafic, aproape plat, care, la rândul său, reprezintă un element distinctiv al casei.
Fiica cea mijlocie, pasionată de muzică, avea nevoie de un spaţiu potrivit personalităţii sale mai introvertite, care să-i ofere posibilitatea de a se distanţa atunci când simte nevoia. De aceea, arhitecţii i-au creat şi ei o căsuţă, de data aceasta de dimensiuni mai mari, amplasată deasupra patului şi „deservită” de o scară din lemn, unde se poate retrage şi observa tot ce se desfăşoară în jurul ei, fără să fie, la rândul ei, văzută. Ca şi în cazul camerei surorii mai mari, întreg mobilierul a fost proiectat de echipa SYAA. Pentru mezina familiei, ale cărei talente se lasă încă descoperite datorită vârstei de doar un an, a fost creat un spaţiu flexibil şi lipsit de obiecte de prisos, în care să se poată mişca cu uşurinţă.Astfel, asemenea eroinelor unui basm, cele trei fiice se bucură acum de un univers propriu, în care îşi pot exprima şi dezvolta personalitatea înainte de a păşi în lume.
Proiectul de amenajare nu a neglijat însă nici zonele destinate adulţilor. Spre exemplu, în dormitorul matrimonial, cu un decor neutru, ies în evidenţă lămpile cu aspect industrial de la Orsjo, suspendate de tavanul din beton aparent vopsit. Un element surprinzător şi de efect, într-un spaţiu altfel dominat de ordine şi discreţie. În completare, baia principală trimite cu gândul la atmosfera unui spa oriental, la care contribuie în mare măsură corpurile de iluminat marca Stephanie Ng Design, aflate în contrast cu designul ludic, cu accente galbene ale becurilor Muuto, din baia copiilor.