fbpx

Benjamin Moore Color Trends 2018: o experiență unică în domeniul cromatic

În 2017, după o dezvoltare impresionantă pe piața din România, Benjamin Moore &Co vine în întâmpinarea arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari și designerilor de interior cu evenimentul COLOR Trends 2018. Într-un cadru elegant, echipa Benjamin Moore & Co. din România a lansat Culoarea Anului 2018 și a prezentat produsele Benjamin Moore & Co. Invitatul special al evenimentului a fost dl. Daniel Georgescu, vocea radio-ului devenită vocea entuziasmului și specialiștilor în design interior.

Cu o experiență de peste un secol în domeniu, compania nord-americană, prin intermediul reprezentanților ei în România, BM Real International, a organizat la București un eveniment menit să ofere nu doar o prezentare generală a produselor companiei, ci și o adevărată lecție în domeniul cromatic, bazată pe alegerea Culorii Anului, Caliente AF-290, o nuanță de roșu vibrantă, plină de personalitate. Caliente AF-290, selectată drept culoarea anului 2018, este o alegere îndrăzneață pentru companie.

,,Puternică, radiantă și plină de energie, Caliente AF-290 este echivalentul încrederii totale. Este plăcută, pasională și face ca oamenii să se simtă speciali, precum covorul roșu pentru VIP-uri”, a declarat Ellen O’Neill, director al departamentului Strategic Design Intelligence Benjamin Moore. ,,Indiferent dacă este folosită ca o singură notă de culoare sau folosită pentru întreaga cameră, personalitatea acestei nuanțe de roșu atrage atenția, exprimă ideea de surpriză și aventură. Ochiul nu se poate dezlipi de ea.”

Pe lângă Culoarea Anului 2018, Benjamin Moore &Co. a dezvăluit și paleta auxiliară care cuprinde 23 de nuanțe puternice care animă orice cameră prin profunzime și energie. Paleta încorporează un spectru complet de nuanțe de roșu, de la cele mai subtile la cele mai intense, asigurând în același timp asocierea perfectă cu o gamă atent selecționată de alb, culori neutre și nuanțe complementare.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0