fbpx

Birourile Finastra, by AMA Design

Finastra, lider global în software-uri pentru servicii financiare și soluții cloud, și-a amenajat noul sediu pe trei etaje din noua clădire de birouri Orhideea Towers.

Tema dată către echipa de arhitecți de la AMA Design a fost să construiască un spațiu bine organizat și puternic personalizat în culorile de brand ale companiei pentru cei peste 550 de angajați și contractori ai săi. Elementele distinctive sunt tavanele viu colorate, care se intercalează în spațiul de lucru în puncte cheie, păstrând însă aspectul confortabil.

Suprafețele curbate ale pereților de sticlă fluidizează și mai mult întreaga compoziție a circulațiilor și conectează zonele de lucru cu sălile de întâlnire de diferite dimensiuni și forme.

Sablajul colorat și punctiform filtrează discret privirea, iar cafeteriile sunt pline de culoare, fiecare având un anumit stil și tematică.
Iluminatul decorativ este personalizat printr-o abundență de corpuri de iluminat, special create pentru acest proiect, deja semnătură distinctivă pentru proiectele AMA Design.

Pentru a controla propagarea sunetului, întregul spațiu de birou este condimentat cu elemente acustice originale care protejează toate locurile de întâlnire. Au fost, astfel, integrate și cele mai moderne tehno­logii audio-video în sălile de conferințe și ecrane tactile, care permit o interconectare ușoară între utilizatorii din București și din alte birouri globale.

Este, cu siguranță, un birou care încurajează oamenii să interacționeze, o ambianță care susține creativitatea și care oferă toate instrumentele și mijloacele pentru a îți desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Proiect prezentat în Birouri din România. Design interior 3

coperta-shop_BIRINT3-360x469

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0