Black Friday la SomProduct. Fii primul care beneficiază de reduceri de până la 80%!

somp_blackfriday_display_300x250_static

În perioada 17-19 noiembrie 2017, în magazinele SomProduct din Cluj-Napoca, București și Brașov cât și pe site-ul www.somproduct.ro, clienții pot beneficia de reduceri substanțiale de până la 80% la canapele, saltele, paturi, mese, scaune, lenjerii de pat, covoare și multe alte decorațiuni interioare, în limita stocului disponibil.

“Black Friday a evoluat extrem de mult în ultimii ani. În România, goana după cumpărături la prețuri mici s-a transformat într-o tradiție, un concept așteptat în fiecare an cu entuziasm și nerăbdare de către clienții nostri, lucru care ne bucură enorm. În acest an, punem la dispoziția clienților o gamă largă de peste 10.000 de produse din stocul magazinelor și a depozitul nostru. Suntem pregătiți pentru valul de comenzi plasate online în cele 3 zile de Black Friday și avem convingerea că vor fi toate onorate și livrate în cel mai scurt timp!”, declară Sergiu Cadar, CEO SomProduct România.

SomProduct oferă transport gratuit la toate comenzile care depășesc valoarea de 149 Lei.

În plus, clienții pot opta pentru plata în 6 rate a coșului de cumpărături prin cardurile de cumpărături: Card Avantaj, StarBT, BRD Finance, Garanti Bank, BCR.

Despre SomProduct

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.

Dacă plănuiți să vă redecorați casa sau să achiziționați produse high-class personalizate, la SomProduct puteți găsi o varietate de produse de design, gata să ofere oricărui spațiu un plus de originalitate și confort. Fii primul care află de reducerile de până la 80% și înscrie-te pe http://black-friday.somproduct.ro/