fbpx

Blind date cu un film!

Cei care vor să se detaşeze de rutină sunt provocaţi să meargă la un blind date cu un film. Cinema Elvira Popescu împreună cu Asociația Macondo, îţi propun o seară de film cu un concept inedit în data de 18 februarie, de la ora 19:00. Un film surpriză va fi proiectat pentru tine şi pentru ceilalţi cinefili curioşi care vor participa. Şi asta nu este tot! Dacă zeii sunt de partea ta, poţi câştiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La un Ceai. Vei cunoaşte o persoană nouă şi cine ştie? Poate o să legi o frumoasă prietenie sau o să îţi descoperi jumătatea.

Iată regulile:

1. Ia-ţi doza de curaj necesară şi mergi la cinema Elvira Popescu în data de 18 februarie, de la ora 19:00.

2. Filmul care urmează să fie vizionat nu o să fie divulgat. Prin urmare, curiozităţile trebuiesc ţinute în frâu. Organizatorii sunt secretoşi tocmai pentru a păstra farmecul jocului. Îţi dăm doar un singur pont: pelicula este o excelentă poveste de dragoste, o poveste cu scântei, pasională, duioasă și marcantă, în limba franceză.

3. Înainte de a începe filmul, provocarea blind date va fi adresată spectatorilor, aşa că ţine-ţi degetele încrucişate dacă vrei să atragi norocul de partea ta. Doi dintre participanţi care nu se cunosc vor fi trimiși împreună la un ceai. Prin tragere la sorţi, aceștia vor câştiga o seară aromată cu ceai Ginger Kiss şi prăjituri delicioase la Ceainăria La un Ceai.

4. Bucură-te de film chiar dacă nu te-ai informat în prealabil despre sinopsis, care este formată distribuţia, cine este regizorul. E doar un blind date!

Te încumeţi?

Informaţii suplimentare:

·      Vezi cine vine pe pagina evenimentului Blind date cu un film

·      Tariful întreg pentru un bilet este 15 lei, iar studenţii şi posesorii cardului Culture pot achiziţiona bilete la 10 lei. De asemenea, se pot rezerva bilete şi prin Eventbook.

·       Cinematograful Elvira Popescu se află pe Bulevardul Dacia, nr.77, aproape de Piaţa Romană.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0