fbpx

Boxspring Sella, primul produs Gustav Living în 2019

Gustav Living are plăcerea să aducă în atenția clienților primul produs lansat în 2019, Boxspringul Sella. Inspirat de forța solară și realizat din materiale premium și catifea extra fină, boxspringul reprezintă un produs excelent pentru cei ce își doresc să investească într-un somn cu adevărat odihnitor.

Sistemul de dormit Boxspring este specialitatea brandului Gustav Living și un concept deja consacrat în țările scandinave de peste 100 de ani, filosofia produsului devenind tot mai populară în Europa de Vest în ultimele decenii. Ceea ce constituie special la un Boxspring (după cum indică și denumirea) este cutia cu arcuri din baza patului, care se regăsește în fiecare produs. Deasupra boxului de arcuri, vine salteaua – personalizabilă, îmbrăcată în materiale naturale sau în catifeaua tapițeriei. Topper-ul e un plus, oferă suprafața finală de contact, cu opțiunea de a alege din mai multe miezuri diferite.

Petrecem mare parte din timp căutând succesul – în plan personal sau profesional –, iar munca și efortul depuse se răsfrâng asupra corpului și psihicului. Încercăm să compensăm printr-un stil de viață sănătos și echilibrat, prin sport și meditație și visăm continuu la refugiul vacanțelor. Totuși, o sursă de odihnă, relaxare și confort – perfect naturală și ușor de obținut – rămâne în permanență somnul. De aceea creăm produse care transformă clipele de somn și de odihnă într-o experiență unică, ce revitalizează trupul și mintea deopotrivă.

Boxspringul Sella, cel mai nou produs Gustav Living, vine astfel în întâmpinarea celor cu un somn agitat și neliniștit, celor care se confruntă cu niveluri ridicat de stres și nu se pot odihni optim sau pur și simplu celor care își doresc un confort sporit în timpul somnului.

Se știe că baza unui pat este la fel de importantă ca motorul unei mașini, de acolo pornește întreg mecanismul. În manufacturarea boxspringului Sella folosim lemn masiv pentru o rezistență și susținere superioară a corpului, iar picioarele sunt tot din lemn masiv, pentru a asigura echilibru constant.

Boxspringul Sella este îmbrăcat în catifea fină de jur împrejur, deosebit de plăcută la atingere. În plus, catifeaua premium beneficiază de un tratament anti-pete, fiind un produs excelent pentru camerele de hotel de clasă superioară. Materialul are un strat ce protejează atât împotriva petelor, cât și urmelor de apă și uzură în general, păstrundu-și totodată finețea la atingere vreme îndelungată.

Boxspringul Sella înseamnă, de asemenea, un pat aerisit și revigorant. Elementele folosite în realizarea acestuia, printre care se numără țesătura de in, bumbac și vâscoză, sunt special alese pentru a contribui la o respirație fără alergeni. Salteaua Boxspringului Sella are un sistem propriu de circulare a căldurii, extrem de eficient în a regla temperatura de care are nevoie corpul. În plus, salteaua Boxspringului Sella beneficiază de un arc premium, special dezvoltat, ce crește rezistența și face ca suprafața să fie mai fermă cu 40% și, deci, perfectă pentru odihnă, pentru momente de relaxare sau pentru citit. Tăblia boxspringului Sella are o broderie inspirată de razele soarelui, perfectă pentru a începe dimineața cu forță și zâmbetul pe buze.

Dormitorul trebuie să fie un prilej de bucurie și destindere, iar cu ajutorul Boxspringului Sella somnul devine într-adevăr un moment mult așteptat, fie că e weekend, vacanță sau rutina zilnică. Un proverb irlandez spune că cele mai eficiente medicamente din lume sunt râsul și un somn bun, de aceea un corp destins și echilibrat, care s-a odihnit într-un pat cu o structură rezistentă și materiale fine, va reuși să treacă peste greutățile de zi cu zi și să-și atingă scopurile mai ușor.

T: +4 0742 232 438
gustavliving.ro
facebook.com/gustavliving
Partener ClassIN showroom: Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0