fbpx

Brikston Klinker – Cărămida aparentă în meniurile de amenajare a restaurantelor

Ce-şi doresc clienţii? Servicii impecabile, o atmosferă plăcută şi o amenajare care să reflecte stilul lor de viaţă. Nu mai este un secret faptul că restaurantele se remarcă prin personalitatea şi specificul locului, iar asta face decizia de alegere a consumatorului mult mai uşoară.

Un material vestit pentru versatilitatea de care dă dovadă în diferite combinaţii este placajul ceramic Brikston klinker. Potrivit pentru redarea unei atmosfere unice, indiferent dacă vorbim despre un spaţiu cu linii simple în design sau de spaţii sofisticate, în cadrul cărora contribuie la crearea unui plus de stil şi rafinament.

caramida-aparenta-brikston-klinker

Secretul constă în proiectarea amenajării, astfel încât să reliefezi acele detalii pe care doreşti să se concentreze atenţia celor care îţi calcă pragul. De pildă, dacă vrei să simplifici volumul, strategia arhitecturală ar trebui să se axeze pe un decor minimalist, cu finisaje geometrice. Prin urmare, poţi opta pentru edificarea unui perete cu placaj ceramic sau cărămidă aparentă klinker, care va deveni centrul de interes optic al încăperii.

În cazul restaurantelor al căror decor emană căldură şi intimitate, cum sunt cele amenajate în stil vintage sau rustic, configurarea spaţiului se face cu ajutorul materialelor prietenoase cu mediul, precum cărămida aparentă, al mobilierului cu aspect patinat şi al jocurilor de lumini, care concură la realizarea unui design vibrant.

Aceleaşi criterii de amenajare se aplică şi spaţiilor comerciale, unde diferenţierea prin produs şi cost nu mai este suficientă. Amenajarea într-o notă distinctă, personală, face apel la o latură de factură emoţională, care va ajuta la crearea unei relaţii fructuoase între brand şi consumatori.

Selecţia culorilor de cărămidă aparentă se poate face în funcţie de identitatea vizuală a firmei sau de tipul instituţiei. Astfel, puteţi alege dintr-o paletă variată, care cuprinde circa 100 de culori şi modele de placaje şi cărămizi pentru amenajări interioare şi faţade. Totodată, aceste produse sunt apreciate datorită durabilităţii în timp, dar şi a culorilor puternice, care îşi păstrează din intensitate odată cu trecerea timpului.

6555_nl_premiumveneto_nl042

Cărămida aparentă şi-a dovedit calităţile, trecând testul timpului şi păstrându-se în topul preferinţelor consumatorilor. Astfel, a devenit unul dintre cele mai utilizate materiale pentru amenajări în scop personal şi comercial, atât pentru configurarea spaţiilor de locuit, cât şi pentru recondiţionări sau reamenajări.

Aşadar, o alegere responsabilă a materialelor va fi o investiţie profitabilă pe termen lung, prin rezistenţă, dar şi prin faptul că nu va ieşi din tendinţe odată cu trecerea timpului!

image001

Reprezentanţi Brikston Klinker:
Aurel Barbu: +40 753 080 549 (Muntenia)
Virgil Sas: +40 753 080 548 (Ardeal)
Gemil Agiemin: +40 753 080 539 (Dobrogea)
Bogdan Filip: +40 753 080 526 (Moldova)

BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A.

T: +40 232 200 200
E: office@brikston.ro, www.brikston.ro

 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0