fbpx

Bucătăriile open space: de ce sunt atât de populare și cum sunt ele încorporate în casele moderne

Există o tendință de necontestat în designul interior care domină, de câțiva ani buni, abordarea proiectelor de amenajare a spațiilor de locuit. Planurile deschise (open floor), și în special bucătăriile open space, devin din ce în ce mai populare, iar, pentru mulți cumpărători, chiar o condiție atunci când caută o casă nouă. Ceea ce ridică întrebarea: de ce sunt bucătăriile open space atât de populare și cum sunt ele încorporate în locuințele moderne?

Ce este un plan deschis și de ce este popular?

 

Un plan deschis combină două sau mai multe secțiuni tradiționale pentru a crea un spațiu mult mai mare, de obicei o combinație de bucătărie-cameră de zi. Supercompartimentarea din trecut este regândită pentru a genera spații polivalente. Astfel, se creează mediul propice pentru o viață socială activă. Planurile deschise permit o fluiditate de la o cameră la alta, în care barierele dintre gazde și oaspeți se estompează pentru a crea un sentiment de comunitate și de apartenență.

Bucătăria devine centrul de necontestat al casei

 

În multe case, bucătăria este mai mult decât un loc pentru gătit. Este inima locuinței, o zonă în care familia se adună pentru a pregăti și a lua masa, dar și pentru a petrece timp împreună. O bucătărie funcțională pornește de la „triunghiul bucătăriei”, care constă în aragaz, frigider și chiuvetă. Asigurându-vă că aceste trei lucruri formează un triunghi și sunt distanțate corespunzător, pentru o bucătărie cu aspect estetic, dar și funcțională.

3+SEGMENTO Y_Keyvisual

Bucătăria open space îți oferă mai multă siguranță și o viziune de ansamblu asupra zonelor comune

 

Familiile în creștere preferă de obicei bucătării moderne, deschise, din dorința de a avea libertate de mișcare în zonele în care își petrec cea mai mare parte a timpului. De asemenea, bucărăriile deschise sunt ideale pentru părinții care lucrează de acasă și au nevoie de o zonă polivalentă. Foarte important, bucătăriile open space sunt mai sigure pentru copii, pentru că le oferă părinților oportunitatea de a-i urmări îndeaproape în orice moment, indiferent dacă pregătesc cina în bucătărie sau lucrează la computer în sufragerie.

 

Oricare ar fi nevoile tale, experții Kitchen Inc te pot ghida în călătoria către bucătăria ta de vis. Vizitează-ne pe Strada Polonă nr. 68-72 și începe explorarea.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0