fbpx

Butzbach Sectiolite Sprint – soluția germană pentru accesul în parcajele comune

Accesul în parcajele acoperite ale clădirilor de locuințe sau de birouri este un subiect important. Ușile de garaj care echipează căile de acces ale unor astfel de obiective trebuie să facă față concomitent unui set de cerințe:

  • să fie concepute pentru trafic ridicat, mult peste limitele unei uși de acces auto pentru garaje sau pentru industrie
  • să ofere siguranță maximă în exploatare, atât pentru mașini, cât și pentru oameni
  • să se deschidă rapid pentru a evita blocajele de trafic
  • să ofere protecție ridicată la efracție
  • să fie transparente sau translucide, pentru a facilita observarea din timp a unei alte mașini sau a oamenilor înainte de deschidere
  • să fie prevăzute cu funcția de deschidere de urgență prin comandă de la centrala de incendiu

sectiolite_19

Ușa „high performance” Butzbach Sectiolite Sprint se deschide cu o viteză de până la 1 m/sec și funționează în condiții optime în regim de până la 100.000 cicluri/an.

Durabilitatea și perioada îndelungată de exploatare în condiții extreme este obținută prin design-ul elaborat și alegerea atentă a soluțiilor tehnice și materialelor. Lipsa elementelor consumabile scumpe cum ar fi arcurile de torsiune se transpune într-un cost de operare și mentenanță redus. Economii de energie se pot obține datorită etanșării eficiente a ușii și a iluminării naturale pe care o oferă fibra de sticlă.

Detalii Sectiolite

Șinele de aluminiu cu secțiune închisă pe trei laturi ale Sectiolite, precum și lipsa balamalelor sau rolelor proeminente asigură un grad ridicat de siguranță, evitând riscul de strivire și rănire. Panourile din fibră de sticlă celulară conferă rezistență la impacturi și socuri. Datorită rezistenței ridicate la coroziune, ușile pot fi utilizate și în medii cu condiții extreme.

Durabilitatea, design-ul și finisajul unei uși Butzach sunt tipice unui produs profesional german. În plus, inserțiile grafice pe suprafața panourilor translucide din fibră de sticlă sunt posibile pentru proiectele cu astfel de cerințe.

Print

Importatorul Butzbach în România este începând cu anul 2008 Gunther Tore, companie cu o experiență de 18 ani în sisteme automatizate de acces auto. Partenerii locali Gunther Tore sunt în permanență școlarizați pentru a putea oferi o experiență de utilizare la cel mai înalt nivel pentru echipamentele Butzbach.

Film de prezentare pentru ușa Butzbach Sectiolite:

Ușile Butzbach Sectiolite echipează boxele circuitului de Formula 1 din Abu Dhabi:

AbuDhabi

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0