fbpx

Cadouri de Paști

V-am pregătit pentru următoarea perioadă o selecție de albume igloo, potrivite pentru a fi oferite în dar de Paști, dar și pachete promoționale cu până la 40% reducere.

Cule. Casele fortificate între fală și ruină

Albumul nu numai ca reunește în paginile sale rezultatul unei ample documentări fotografice semnate Șerban Boncicat, dar cuprinde planurile monumentelor şi un capitol ce aboredează influenţele către şi dinspre acest program architectural. Un cadou inspirat, albumul are preț special doar pe site-ul igloo.ro.

Preț special igloo.ro: 45 lei
Comandă album: http://www.igloo.ro/carti/cule-casele-fortificate-intre-fala-si-ruina/

Cadouri de Paști

În plus, albumul poate fi comandat alături de autocolantul de perete în formă de brâu oltenesc, realizat de Cai verzi pe pereți împreună cu Dizainăr.

Cadouri de Paști

Preț pachet: 80 lei
Comandă: http://www.igloo.ro/carti/pachet-promo-albumul-cule-brau-oltenesc-cai-verzi-pe-pereti/

Mândrie și Beton

Mândrie şi Beton” este un proiect despre transformările recente petrecute în satele tradiţionale din România, în mod special în cele din Ţara Oaşului şi Maramureş, în urma plecării oamenilor la muncă în străinătate. Fotograful Petruţ Călinescu împreună cu Ioana Hodoiu, jurnalist, au documentat acest fenomen în perioada 2010-2013, atât în ţară, cât şi în Franţa. După o muncă de cercetare de trei ani, mai multe expoziţii foto (Bucureşti, Cluj, Negreşti-Oaş) şi un webdocumentar, povestea de succes a celor plecaţi la muncă în străinătate apare şi pe hârtie.

Cadouri de Paști

Preț: 150 lei
Comandă album: http://www.igloo.ro/carti/mandrie-si-beton/

Pachet de primăvară: Conace și Pensiuni din România + Hoteluri din România + Restaurante din România

Un pachet special format din 3 albume ale colecției igloobest în care veți găsi o serie de sugestii de locuri și destinații pentru călătoriile și ieșirile cu prietenii din următoarea perioadă. Conace și pensiuni din România, alături de albumul Hoteluri din România conturează o hartă a celor mai interesante şi frumoase locuri de cazare de la noi din țară, iar albumul Restaurante din România adună proiecte ce se remarcă prin amenajări şi detalii de decor ce depăşesc standardele funcţionale în vigoare, fiecare local prezentat fiind caracterizat de o personalitate proprie şi o atmosferă specifică.

Cadouri de Paști

Preț redus: 80 lei
Comandă pachet: http://www.igloo.ro/carti/pachet-de-primavara-3-albume-igloobest/

Spaţiu fără timp. Arhitectura ortodoxă contemporană

Acest album, special în peisajul arhitecturii locale, îşi propune să ilustreze viziunea cunoscutului arhitect Radu Teacă asupra spaţiului eclezial ortodox contemporan. Trei proiecte – o capelă, o biserică şi o catedrală – sunt prezentate pe larg în încercarea de a oferi o alternativă la spaţiile sacre lipsite de substanţă, numite tradiţionale în mod superficial, care domină de aproape un secol arhitectura religioasă autohtonă.

Cadouri de Paști

Preț: 45 lei
Comandă album: http://www.igloo.ro/carti/spatiu-fara-timp-arhitectura-ortodoxa-contemporana/

Interludii în cheie fotografică. Cornel Brad

„Interludii” este un album de fotografie ce include aproximativ 70 de portrete care înfățișează soliști, dirijori și dansatori care au participat în cadrul Festivalului Enescu 2013 și multe alte imagini cu membri ai orchestrelor filarmonice și ai unei companii de dans modern. Albumul conține portrete de artiști celebri în momentele dintre spectacole transmițând emoții și muzică latentă.

Cadouri de Paști

Preț: 190 lei
Comandă album: http://www.igloo.ro/carti/interludii-in-cheie-fotografica-cornel-brad/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0