fbpx

Călătoria pentru arhitecți și designeri continuă: Together World Tour by Ideal Standard ajunge în 16 iunie la Berlin

6 ORAȘE. 6 COLECȚII. 6 MOMENTE

Ideal Standard invită arhitecții și designerii la o serie unică de evenimente hibrid, Together World Tour, îmbinând un format digital inovator cu atracțiile unui spațiu fizic de evenimente

A doua oprire: Berlin, 16 iunie – sau un moment de libertate

Berlin_Teaser_visual

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://registration.togetherworldtour.com/en”]înscrie-te aici[/button]

Primul eveniment al turneului World Together ne-a purtat la Milano, unde am descoperit frumoasa legătură dintre design, arhitectură și cultură. Călătoria continuă luna aceasta la Berlin, unde vom face cunoștință cu designul cu specific german. Tot aici Ideal Standard va dezvălui o nouă completare spectaculoasă a Atelier Collections. Evenimentul se va desfășura pe 16 iunie 2021, la Berlin, de la 13:00 (ora României) și va avea printre invitați nume de prestigiu din lumea arhitecturii și designului mondial: David Chipperfield, Studio Graft, Hartmut Dorgerloh, Roberto Palomba.

cube_eng

Ce înseamnă călătoria Together World Tour

Ce au în comun Milano, Berlin, Londra, Paris, Dubai și Shanghai? Sunt capitale emblematice ale lumii și spații ce găzduiesc anul acesta evenimentele inovatoare concepute de Ideal Standard special pentru comunitatea internațională de Arhitectură și Design. Together World Tour transgresează granițele și estompează distanțele adresându-se unui public creativ global printr-o fuziune inedită și spectaculoasă de conținut digital și interacțiune  fizică, direct din aceste destinații-cheie.

Evenimentele din cadrul Together World Tour vor dezvălui lansări exclusive de produse în premieră mondială, vor pătrunde în profunzimea culturii designului propriu fiecăreia dintre aceste capitale și vor oferi adevărate momente de neuitat. „Digital” și „personal” sunt cele două lumi pe care Ideal Standard le va aduce împreună, pentru a inspira, a delecta și a crea noi legături între oameni, povești, idei.

Ziua evenimentelor va include streaming-uri, traduse simultan în mai multe limbi. Experiența interactivă va încuraja participanții să participe la eveniment în timp real, să acceseze și să descopere noi colecții și conținut exclusiv. Participanților li se va oferi, de asemenea, posibilitatea de a se conecta individual cu directorul de design al companiei și cu alte personalități-cheie.

 Pentru a continua călătoria cu momente de neuitat, înscrieți-vă pe https://www.togetherworldtour.com/en/

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0