fbpx

Call for Architects & Designers: Delta Studio pregătește albumul „Lifestyle Design Interior 2019”

Delta Studio pregătește a treia ediție a albumului anual Lifestyle Design Interior – cele mai reușite proiecte rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români în 2018. Propunerile de proiecte pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro, până în 15 septembrie 2018. Proiectele selectate vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie.

Albumul 2018 prezintă 30 de proiecte de amenajări interioare și o serie de interviuri despre locuirea contemporană, realizate cu trei arhitecți români consacrați – arh. Dorin Ștefan, arh. Constantin Ciurea și arh. Adrian Zerva. Apreciat de iubitori de design, producători, arhitecți și designeri deopotrivă, albumul prezintă amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o sursă de inspirație pentru toți cei care își amenajează locuința.

Ediția 2018 a Albumului Lifestyle Design Interior este distribuită național prin inmedio, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV&Rompetrol, punctele de presă din aeroporturi, Cora, Kaufland, Tabac Xpress, în showroom-urile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro.

CALL FOR PROJECTS

Pentru ediția 2019, Delta Studio invită arhitecții și designerii români să trimită la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte rezidențiale de amenajări de interior finalizate în anul 2018. Imaginile trebuie însoțite de o scurtă descriere a proiectului. Autorii proiectelor selectate vor fi contactați după finalizarea termenului de înscriere. Mai multe detalii pe www.deltastudio.ro.

Lansarea albumului Lifestyle Design Interior 2018, AICI.

call-for-architects-delta-studio-album-2019

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0