fbpx

Calup deschide vila Caimatei 10 cu o petrecere- vernisaj

Sâmbătă, 27 aprilie, Calup deschide vila Caimatei 10 cu o petrecere- vernisaj, pentru a experimenta pe întuneric trei etaje de instalaţii, exponate şi petrecere, prin jocuri de lumină şi sunet.

Calup deschide vila Caimatei 10 cu o petrecere- vernisaj

DARK MATTERS e o intervenţie punctuală asupra peisajului cultural al Bucureştiului care deschide pentru o singurâ datâ spaţiul unei case somptuase, inaccesibilă publicului.

COLECTIVA NOCTURNĂ îşi uneşte forţele cu echipa Calup pentru primul eveniment de punere în valoare a unuia din monumentele Bucureştiului, casa Caimatei 10, în care arta se va combina cu viaţa de noapte.

Calup este un proiect dezvoltat de Casa Lupu şi are ca scop principal regenerarea urbană prin cultură. Acţiunile sale se desfăşoară în spaţii inaccesibile publicului şi propun funcţiuni viabile caselor nefolosite, în speranţa reintegrării lor în circuitul cultural şi economic al oraşului.

Colectiva Nocturnă este un grup eterogen de tineri artişti vizuali care experimentează cu medii şi tehnici diverse. În cadrul DARK MATTERS, ei vor interveni pe porţiuni ale casei, transformându-le în spaţii imersive, unde publicul se poate conecta direct şi nefiltrat cu zonele de interes actuale ale fiecărui artist.

Lea Rasovszki, BTS, Mihai Barabancea, Radu Burduj, Adrian Preda, Vlad Stoica, Anca Dima, Claudiu Chihaescu + more to come

LINE-UP

Hultan: https://www.facebook.com/hultanul

Haute Culture: http://www.vice.com/ro/read/haute-culture-ne-a-facut-un-mix-fin

Arapaima: https://soundcloud.com/arapaima

AMENAJARE

Wolfhouse Productions: https://www.facebook.com/wolfhouseproductions

Intrare: 10 RON

FB event: https://www.facebook.com/events/593101017376213/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0