fbpx

Canapelele Feydom. Un strop de frumuseţe pentru fiecare casă

Proiectul Feydom a fost fondat în 2005 în Skopje, Macedonia, de către Filimena şi Zoran Radonjanin ca studio de design bazat pe inovaţie, creativitate şi transformare. De atunci, Feydom a devenit o prezenţă constantă la cele mai prestigioase târguri de design din întreaga lume.

Numele brandului a fost inventat de către Filimena şi Zoran în perioada în care locuiau în China. Feydom este o combinaţie de două cuvinte, „fey” care, în engleză, este asociat cu „fairy”, zână, şi folosit pentru a descrie o persoană sau un obiect de o frumuseţe nepământeană, dar poate fi şi o prescurtare de la Filomena, şi „dom”, care în limba macedoneană înseamnă „casă”.

Astfel, Feydom poate însemna „Casa Filomenei” sau „Casa frumoasă”, iar canapelele modulare ce poartă acest nume nu numai că asigură confort şi flexibilitate, ci şi invită la creativitate, îndemnând utilizatorul să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să exploreze un univers nelimitat de opţiuni de amenajare a spaţiului propriu.

oFOGCsUQ

Canapelele Feydom sunt realizate din materiale inovatoare precum țesătura Mollia, un tip de țesătură special ce imită pielea întoarsă și previne formarea petelor, sau țesătura Alveare, un material textil rezistent la apă.

Printre modelele oferite de companie se numără Clooods, o canapea de colţ care poate fi transformată în paturi twin sau într-un set de șezlonguri, Bonbon S, M şi L, dimensiunea L oferind numeroase combinaţii posibile, sau Q6, un fotoliu care poate deveni atât pat, cât şi set de scaune cu măsuţă de cafea.

afIgFr2g

Mai multe detalii, plus un configurator 3D care vă permite să experimentaţi propriile combinaţii, sunt disponibile pe www.feydom.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0