fbpx

C|A|S|A – Concursul Anual al Studenţilor Arhitecţi ediţia 2015

C|A|S|A este un concurs de arhitectură aflat la a 5-a ediție și se adresează studenților din anul 2, având ca scop atât stimularea și promovarea performanței în rândul studenților, cât și stabilirea unui dialog între facultățile participante.

Dacă la edițiile anterioare au participat toate facultățile de arhitectură din România, urmatoarea ediție, din 2015, se va organiza la nivel internațional , având parte de colaborarea mai multor facultăți din Europa. Ideea organizării acestui concurs s-a materializat în Iulie 2009, când un grup de studenţi reprezentând cele 6 organizaţii studenţesti ale celor 6 Facultăţi de Arhitectură din România s-au întâlnit şi s-au hotărât să incerce să-şi convingă profesorii să accepte această provocare. Au reuşit, iar din 2010 concursul are loc anual, în fiecare an tema evoluează şi sunt abordate locaţii din oraşe diferite: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Târgu-Mureş, Baia  Concursul este organizat de A.St.A. – Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj-Napoca în parteneriat cu Asociaţia de la 4 – Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Timişoara.

Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj, este o organizație apolitică, nonprofit, a cărei membrii sunt  studenții de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj -Napoca. A fost înființată ca un răspuns  la nevoia de a crea și exprima o identitate a studenților arhitecți. Organizația reprezintă un cadru organizatoric și administrativ pentru desfășurarea de proiecte culturale, profesionale și oferă studenților posibilitatea de a se exprima și în afara limitelor create de facultate.

Partenerul principal al concursului este Consoft. Astfel, GRAPHISOFT® a declanșat revoluția BIM în
1984 cu ArchiCAD®, primul program BIM din industrie dedicat arhitecturii. GRAPHISOFT continuă să  furnizeze soluții inovative pentru industrie ca BIMcloud®, prima platformă de colaborare BIM în timp real, EcoDesignerTM, proiectare sustenabilă total integrată într-o aplicație BIM și BIMx®, leader printre aplicațiile mobile dedicate vizualizării modelelor BIM. ArchiCAD este prezent în România încă din

Lansarea temei concursului – ediţia 2015 are loc în data de 07.03.2015 la Cluj-Napoca, seara încheiându-se cu o petrecere pentru studenţi organizată în Boiler Club, de la ora 22:00.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0