fbpx

Casa de Licitaţii GOLDART GHILDUSh preţuieşte designul românesc

Prima licitaţie de design a anului 2014 se desfăşoară sub numele “Preţuiesc Design Românesc” şi reprezintă demersul Dizainăr de a încuraja designul românesc şi de a arăta că există şi că merită să fie preţuit. Magazinul concept Dizainăr, prin intermediul Casei de Licitaţii GOLDART GHILDUSh, va prezenta în licitaţia de pe 17 februarie, ora 19.30, de la Hotel Intercontinental o selecţie de produse de design, în serii mici, prototip sau unicat, create de designeri români.

Primele lucrări din campania Preţuiesc Design Românesc, care începe cu această primă licitaţie pe 2014, vor fi semnate de Bulb27/Andrei Ignia, respectiv de autorii deja cunoscuţi de la Dizainăr: Silva Artis, Vlad Paşca, Andrei Arhip & Gabriel Ionuţ Mândrişcanu, meao şi ArhiDOT design.

Corpurile de iluminat creaţia Bulb27, pe care Dizainăr le propune în 2014 pe piaţa românească, sunt surprinzătoare, produse de o imaginaţie în continuă mişcare care schimbă radical personalitatea oricărui ambient. Lămpile Bulb 27 din această licitaţie sunt obiecte unicat şi îmbină elemente vechi pentru crearea de obiecte cu totul noi şi cu functionalităţi diverse.

«Ştim că proiectele Dizainăr fac paşii mărunţi dar hotărâţi către maturizarea pieţei de design românesc. Din fericire, publicul nostru este foarte receptiv, iar procesul de maturizare se conturează rapid.

Luna februarie este specială…mai cu moţ. La Dizainăr, februarie înseamnă de fapt începutul anului care pentru noi a fost sinonim cu demararea campaniei Preţuiesc Design Românesc. Prima acţiune în campanie este organizarea seriei de licitaţii de design românesc pe anul 2014. Licitaţiile sunt un angajament major, atât din partea designerului care trebuie să livreze produse excepţionale pentru un asemenea demers, cât şi pentru noi care aducem produsele în licitaţie garantând calitate şi statut, dar şi pentru publicul care cumpără în licitaţie obiectele, confirmându-le astfel valoarea. Ştim că un produs primeşte un singur stăpân la licitaţie şi suntem încă destul de departe de achiziţiile de design românesc pe scară largă, dar după cum spuneam, e un pas mărunţel pentru maturizarea pieţei, dar e unul foarte hotărât. Dacă te iei la întrecere cu alţii pentru a achiziţiona un corp de iluminat mai special, înseamnă că eşti foarte hotărât şi ştii exact cât de mult preţuieşti obiectul acela, cu toate implicaţiile asociate, nu? », Mihnea Ghilduş, fondator Dizainăr.

Dizainăr va fi, începând de luna aceasta, o prezenţă constantă în licitaţiile Casei GOLDART Ghildush. Noul parteneriat, dintre magazinul Dizainăr şi Casa de Licitaţii GOLDART Ghildush, aduce designul contemporan românesc în lumea artei.

Pe 17 februarie, ora 19.30, la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia îi aşteptăm pe toţi cei ce apreciază frumosul, contemporanul şi obiectele bine făcute.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0