fbpx

Căştile Bose SoundTrue – mai mult decât o declaraţie de stil

Vrei să iei muzica preferată peste tot cu tine. Bineînţeles că îţi doreşti cea mai comodă şi performantă soluţie. Aşa că Bose a proiectat noile căşti SoundTrue gândindu-se la tine. Sunt atât de uşoare şi confortabile, încât s-ar putea să uiţi că le porţi. Însă sunt foarte rezistente, făcute să ţină pasul cu ritmul tău alert de viaţă. Iar sunetul… ei bine, este Bose, adică impecabil.

Cu un design acustic avansat, căştile Bose SoundTrue conferă un sunet clar şi natural pentru întregul spectru audio – de la notele înalte, atinse de vocalişti, până la linia joasă a bass-ului. Concepute special pentru produsele Apple®, sunt prevăzute cu tastă de control inline care îţi permite să controlezi funcţiile de muzică, precum şi să comuţi între muzică şi apeluri cu o singură atingere. Toate acestea fără a accesa direct dispozitivul sursă. De asemenea, ai multe opţiuni compatibile cu cele mai populare telefoane la ora actuală.

Mai mult decât o declaraţie de stil, căştile SoundTrue sunt proiectate pentru a oferi calitate de durată. Sunt prevăzute cu o bandă de susţinere delicată, căptuşită, şi perne pentru urechi cu spumă de memorie, aşa că poţi asculta fără întrerupere cele mai lungi playlist-uri.

Comode şi ergonomice, căştile şi banda de susţinere se pliază cu uşurinţă, pentru o depozitare cât mai facilă, în timp ce carcasa pentru transport afişează design-ul tău preferat.

Căştile SoundTrue sunt disponibile în variantele Around-Ear şi On-Ear, cu o serie de noi design-uri, din care te invităm să îl alegi pe cel care ţi se potriveşte. Muzica ta, stilul tău. Iar acestea sunt căştile tale.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0