fbpx

Catifeaua, vedeta colecției de scaune Gustav Living

 

 

Viziunea și talentul, însoțite de experiență și pasiunea pentru frumos ne-au determinat să ducem mai departe un brand cu produse premium. Conceptul de bază al brandului Gustav Living este realizarea de piese de mobilier de calitate, impecabile. Piese care să reziste trecerii timpului și care să fie confortabile la fiecare utilizare.

Pielea naturală și lemnul masiv sunt componentele centrale din care se realizează scaunul Berlin X Leather. Folosind o tehnologie multilayer 3D și tehnica de digital sewing am alcătuit această piesă de mobilier. Creația, marca Gustav Living se potrivește perfect unui mini birou, unde oricine își poate începe activitatea zilnică și se poate bucura de cafeaua de dimineață. Pielea de vită europeană este superioră și foarte plăcută la atingere, iar stabilitatea oferită de baza din lemn masiv completează nivelul ridicat de confort.

Colecția 2018 Gustav Living este bazată pe catifea, un material inclus în trendurile internaționale, stabilite la tărgurile de la Milano și Paris în vara anului trecut. Folosind acest material somptuos, am creat fotoliul Celine, un produs foarte rafinat și primitor. Designul fotoliului este conceput pentru spații deschise precum livinguri vaste sau restaurante cochete. În după-amiezele libere pe fotoliul Celine oricine se poate delecta cu o carte bună, acesta oferind prilejul de relaxare optim.

Finețea scaunului Anais este atestată de la prima atingere a materialului delicat de catifea. Acest design al scaunului Anais este potrivit unei mese cuprinzătoare, unde se pot așeza țoți prietenii și familia atunci când există oportunitatea de a îi aduna pe toți într-un singur loc. Detaliul metalic al scaunului Anais și broderia în formă honeycomb sunt elementele cheie care vor atrage atenția, de fiecare dată.

Fotoliile Jaqueline Double Honeycomb – extrem de practice și folositoare pentru ambientul restaurantelor avangardiste. Jaqueline este în armonie și cu designul de boutique a hotelurilor sau cu liniștea din livingul personal, fiiind realizat din același material vedetă, catifeaua. Proprietatea de bază a fotoliilor Jaqueline este de a menține confortul pe toată durata unei cine sau a unei conversații plăcute.  Jaqueline reprezintă alegerea excelentă pentru astfel de momente.

Fotoliul monarh din colecția de catifea este Charlotte Double Honeycomb, datorită confortului superior pe care îl oferă și designului artistic al formelor de fagure de miere. Fotoliul Charlotte este extrem de elegant și poate fi personalizat prin îmbrăcarea picioarelor în același material regal, catifeaua. Designul exclusiv al fotoliului Charlotte se potrivește lounge-urilor, cafenelelor și livingurilor luxoase.

Modelele se pot personaliza sau accesoriza prin imprimarea de logo care aduce un plus identității spațiului unde este plasat. Pe lângă logo, se pot adăuga desene concept sau se poate alege unul dintre cele 3 modele de broderie, indiferent de material sau culoarea pieselor de mobilier. Premisa Gustav Living este de a contribui la spații cât mai personale, unde clientul să se simtă cât mai în largul său și să se relaxeze prin intermediul pieselor de mobilier destoinice și ingenios create.

Puteți accesa lista de parteneri pe www.gustavliving.ro   Telefon: 0742232438   Email: support@gustavliving.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0