fbpx

CEL MAI COMPLEX PROIECT URBAN DIN EUROPA VA FI PREZENTAT LA BUCUREȘTI

Arhitectul Phil Askew va prezenta săptămâna viitoare la București proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuală cel mai complex sit de regenereare urbană din Europa.

Proiectul va fi prezentat pe 3 iunie în cadrul LAUD 2014, primul eveniment din România dedicat spațiilor publice urbane și spațiilor verzi, organizat de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România, la Athenee Palace Hilton.

LAUD 2014 este o ocazie unică de a afla, chiar de la autorul proiectului, cum este transformat Parcul Olimpic din Londra în cel mai mare parc urban nou construit din Anglia – „Parcul Regina Elisabeta”, un exemplu despre imensul potențial al spațiului public de a transforma destinul unei zone și a locuitorilor acesteia.

Cea mai mare parte a proiectului Parcului Olimpic „Regina Elisabeta” a fost construită de  London Legacy Development Corporation pentru a putea fi refolosită de comunitatea din zonă, care va beneficia astfel de toate facilitățile create pentru organizarea jocurilor olimpice și paralimpice din 2012.

În viitorul apropiat, fostul Parc Olimpic va deveni una dintre cele mai căutate zone rezidentiale și de evenimente din Londra.

Din anul 2008, Dr. Phil Askew a lucrat la Parcul Olimpic din Londra, iar în prezent conduce proiectul de transformare a Parcului, un proiect ambițios de regenerare urbană a zonei de est a Londrei.

Expoconferința de Arhitectură LAUD face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, GIS, RIFF și CONTRACTOR.

Data, locația: 3 iunie 2014, București

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România

Parteneri Instituționali: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Asociația Peisagiștilor din România și Asociația Antreprenorilor de Peisagistică din România

Partener media principa: Igloo

Partener de comunicare: Zeppelin

Partener Media Online: Spatiul Construit

Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, CaseSiGradini.ro, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, ProiectCasa.ro, IBC Focus, Instal Focus, Archilovers, World Architecture, e-architect.

Website: www.laud.ro

Contact: laud@abplusevents.com

Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0