fbpx

Cel mai modern centru de producție de tâmplărie PVC din România

Cel mai modern parc industrial de producere a tâmplariei PVC și cea mai performantă linie de producție a tâmplăriei PVC din țară au fost inaugurate la Bacău, de către compania producatoare Barrier. Investiția totală s-a ridicat la peste 5 milioane de euro, iar lucrarile au durat aproximativ 30 de luni.

Cel mai modern centru de producție  de tâmplărie PVC din România

Noua fabrică, în care lucrează 200 de persoane, beneficiază de un sistem integrat de producție, care folosește cele mai moderne linii de fabricație de la Rotox și are o capacitate de producție de 700 de ferestre pe zi. În prezent, în fabrica de la Bacău sunt disponibile utilaje pentru producția de ferestre și uși, foliere profile, curbare profile, producția de uși de garaj și rulouri, iar din 2015 se va începe și producția de sticlă termoizolantă.

Cel mai modern centru de producție  de tâmplărie PVC din România

Noul centru de producție a venit ca un pas natural în evoluția companiei, datorită creșterii cererii pentru produsele noastre. Încă din 2003, de când am deschis primul atelier de producție, ne-am concentrat pe dorințele clienților nostri, oferindu-le nu numai produse de calitate, ci și servicii pre și post vanzare, mai rar întâlnite pe piața pe care activăm. Ne dorim să venim cu soluții complete, să fim un adevarat consultant pentru cei care au nevoie de o tâmplărie din PVC, astfel că în viitorul apropiat ne dorim să dotăm noul centru de producție cu tehnologie pentru producția de sticlă sși noi linii de producție PVC.”, spune Adrian Garmacea, director general al companiei producatoare Barrier.

În prezent, produsele Barrier sunt disponibile în majoritatea județelor din Romania, prin intermediul unei rețele de peste 300 de colaboratori. În plus, compania exportă tâmplarie PVC în țări precum Italia, Franța, Belgia sau Germania, urmând să se extindă și pe piețele din Anglia, Olanda și Spania.

Cel mai modern centru de producție  de tâmplărie PVC din România

Parte a eforturilor companiei producatoare Barrier de a oferi constant produse si servicii de calitate, a fost înființată Academia Barrier, destinată angajatilor. Prin intermediul acestui program, ei pot beneficia de cursuri de specializare și perfecționare în domeniul producției de tâmplărie de PVC.

Brandul Barrier (www.barrier.ro) este produs de catre compania Electric Plus din Bacau, primul atelier de productie fiind infiintat in anul 2003. In prezent, produsele Barrier sunt fabricate in cel mai modern centru de productie din tara, in care lucreaza 200 de persoane si care are o capacitate de 700 de ferestre/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atat pe piata din Romania, cat si in Italia, Franta, Belgia sau Germania.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0