fbpx

Cele mai noi colecții de design interior, lansate de Delta Studio

Joi, 30 mai, Delta Studio a tăiat panglica celor mai noi și savuroase ambiente interioare, în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, București. Evenimentul dedicat tendințelor de ultimă oră în design interior a fost organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, filiala București, și a adus în prim plan branduri exclusiviste, artă contemporană și vedete ale momentului. La evenimentul anual, devenit deja o tradiție, au participat peste 300 de arhitecți, designeri de interior și pasionați de domeniu.

 

 

În deschiderea evenimentului au adresat un cuvânt invitaților Emil Ivănescu, președintele OAR București, Dragoș Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, export area manager Devon&Devon și Stefano Agazzi, export area manager Agape. „Sunt încântat că evenimentul a fost atât de reușit și s-a bucurat de o prezență atât de numeroasă. Consider că am găsit în Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea și distributia produselor noastre,” a declarat Stefano Agazzi.

 

Publicul a fost întâmpinat la intrarea în incintă de modelul în mărime naturală al unei girafe, îmbrăcată în albastru. Văzută în premieră la Salone del Mobile Milano, alături de alte produse ce au fost expuse în showroom, Girafa Îndrăgostită a fost semnalul evenimentului ce a început la ora 20:00 și a durat până târziu în noapte.

img_8474-600x400

Și deoarece designul nu există individual, ci într-un context amplu în care se influențează și interconectează la celelalte arte, momentul culminant al serii l-a reprezentat performance-ul artistic marca Rosumovi, oferit de Franke România, partener tradițional Delta Studio. Actorul, regizorul și coregraful Ștefan Lupu a interpretat Carte Blanche, un spectacol extravagant ce îmbină senzații vizuale, senzoriale și sonore în ritmuri contemporane. Un cub transparent iluminat puternic a fost umplut de culoare în dansul sacadat al performer-ului.

 

Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice), Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecți Delta Studio, cu o experiență bogată în designul interior.

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat. Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design. Producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi de până la 3,6 m, ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.

 

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis și al partenerilor: Nescafe Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Girboiu, Bianca Popp.

Noutățile în materie de design interior pot fi văzute de luni până sâmbătă, în showroom-ul principal Delta Studio din București, Str. Progresului 1-3, București.

 

***

Despre Delta Studio

Delta Studio reflectă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Colaborarea cu furnizori de top din întreaga lume asigură o permanentă aliniere la tendințele globale în amenajări interioare, iar atenția față de spiritul românesc se manifestă prin parteneriate cu profesioniști locali și dezvoltarea de noi capacități de producție. În cei peste 20 de ani de la înființare, Delta Studio s-a implicat în mii de proiecte de design interior, imprimându-și de fiecare dată entuziasmul pentru detalii și execuții impecabile.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0