fbpx

„C’est déjà les vacances!” Vacanță desenată à la Mădălina Andronic

În ipostază estivală, designul românesc alege materiale răcoroase și reprezentări grafice pentru a ne convinge că vacanța s-a instalat deja și că bumbacul sau ilustrațiile pline de fructe și culori solare sunt piesele unei veri care se poartă la fel de intens precum se și simte.

Proaspăt lansată, colecția Mădălinei Andronic „C’est déjà les vacances!” este un buchet exploziv de culori, arome și amintiri de vacanță care s-au concretizat într-o serie de zece delicioase ilustrații. Conturate în tușele fresh recognoscibile ale stilului ilustratoarei și ceramistei, personajele Mădălinei sunt siluete feminine visătoare, bronzate și puse pe șotii care se însoțesc cu fructe supradimensionate sau care fac pasiuni pentru înghețată ori mersul pe bicicletă.

chocolat-p

Pentru a putea ieși efectiv la plimbare, ilustrațiile s-au urcat pe cinci tricouri din bumbac organic, fiecare fiind compatibilă cu o serie de câte trei, patru tricouri.

Culorile acestora din urmă rămân în sfera estivală și alcătuiesc o gamă a cărei legendă ne-o explică chiar artista: „Peach – este un oranj dulce, pastelat, cu tentă de roz, Mango – este un galben exotic, cald, energizant, Lavender – este un mov pal, aproape parfumat, care arată foarte bine pe orice nuanță de piele, Ocean – este un turcoaz închis, adânc și răcoros, Freckles – este un crem pistruiat, ca un obraz salutat de soare.”

lemonade

Ar mai fi de spus că printre atâtea sirene și siluete feminine bronzate se strecoară și un marinar vesel și că ilustrațiile pot fi purtate prin vacanțe și pe tote bags din bumbac.

Articol apărut în igloo #190 / iun-iul 2019
holiday architecture

igloo_190-shop

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0