fbpx

Citim în iarbă la Schimb de Cărţi Bucureşti în luna mai

Duminică, 25 mai, de la ora 15:00 sunteţi aşteptaţi la o ediţie Schimb de Cărţi Bucureşti desfăşurată în aer liber, în Parcul Herăstrău (zona Roata Mare), să vă bucuraţi de cărţi şi de soare în cadrul evenimentului Citim în iarbă

De data aceasta mutăm discuţiile despre cărţi în mijlocul parcului, printre oameni care citesc pe iarbă. Am pregătit, ca de obicei, multe cărţi şi chef de vorbă, dar nu uitaţi, pe lângă cărţile preferate, să luaţi cu voi şi o păturică şi ochelarii de soare.

Standul Schimb de Cărţi va fi în parc pe durata întregii zile, de la 10:00 la 20:00, iar de la 15:00 îi aşteptăm pe cei doritori să participe la discuţii.

Intrarea la eveniment este liberă. Schimbul de cărţi nu este obligatoriu (puteţi participa fără să aduceţi o carte la schimb) şi nici permanent (vă puteţi retrage cărţile din circuitul Schimb de Cărţi atunci când doriţi).

Aici găsiţi mai multe detalii şi evenimentul pe Facebook.

Schimb de Cărţi este un proiect bookblog.ro care se desfăşoară de cinci ani în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară (Galaţi, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susţine lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărţi între ei şi pot discuta, într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, despre cărţi, autori sau edituri. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Schimb de Cărţi este un proiect în continuă dezvoltare, aşa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărţi în oraşul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Citim în iarbă este un eveniment aflat la a doua ediţie anul acesta, organizat de agenţia de PR „Deci se poate”. Evenimentul încurajează lectura şi dragostea faţă de natură, fiind adresat tuturor celor care iubesc cărţile. Reprezintă un mod de a petrece o zi minunată alături de familie şi de a-i încuraja pe cei mici să citească printr-o serie de evenimente legate de lectură.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0