fbpx

Class Living by Camelia Şucu – experienţa designului de înaltă clasă în 20 de ani

„Class Living by Camelia Şucu înseamnă 20 de ani de design în România. Această călătorie a început cu pasiunea pentru frumos, a continuat cu fascinaţia pentru designul cu semnătură de designer şi… încă nu s-a sfârşit. Eu, Camelia Şucu, alături de echipa de specialişti, împreună cu tine, de 20 ani alegem ceea ce iubim: un design de poveste, soluţii personalizate pentru casa sufletului nostru şi calitatea la cele mai înalte standarde.”- (Camelia Şucu)

Conceptul, pe care Camelia Şucu îl prezintă clienţilor la împlinirea celor 20 de ani de activitate, se traduce printr-un spaţiu care combină funcţionalităţile unui showroom de mobilier cu cele ale unui studio de consultanţă în design şi arhitectură. Class Living îşi propune să schimbe modul în care clienţii interacţionează cu obiectele de design, dar şi cu echipa de arhitecţi pentru ca împreună să găsească soluţii personalizate şi optime pentru amenajarea unui spaţiu care trebuie să devină ACASĂ. Astfel, locaţia ultracentrală din Bd-ul Aviatorilor 47 este locul unde se creionează casa de vis a fiecărui client.
 
Aceasta perspectivă aparte pe care o aduce cu sine Class Living este generată de viziunea Cameliei Sucu Şucu asupra businessului de mobilier si accesorii, care presupune în mod necesar valoare adaugată în servicii, relaţionare, empatie, expertiză, dincolo de valoarea intrinsecă a fiecărei piese de mobilier.
 
„Class Living împlineşte 20 de ani. 20 de ani de design cu poveste, de creativitate, de idei frumoase şi colecţii unice. 20 de ani frumoşi pe care i-am trăit intens. Le mulţumesc clienţilor care au construit alături de mine experienţa Class Living.” (Camelia Şucu)  
 
Experienţa construită pas cu pas timp de mai bine de 20 de ani se reflectă în felul propriu, unic în care fondatoarea a ales să construiască toate colecţiile. Mobilierul şi accesoriile au ţinută elegantă şi charismatică, iar recomandările Class Living sunt ghidate de valorile companiei: autenticitate, joie de vivre, echilibru, inspiraţie.
 
„Înconjoară-te de frumos” este filosofia Class Living. „Cultivăm frumosul, dragostea pentru artă şi design şi filosofia confortului personal. Pasiunea noastră pentru design ne face să cultivăm idei alese, să hrănim creativitatea care nu respectă regulile şi canoanele. Definim armonia ca arta de a trăi frumos. Şi, mai presus de toate, credem în frumosul care se naşte firesc din colaborarea cu clienţii si partenerii noştri.” (Camelia Şucu)

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0